Öhman:-Hage kommer att vara på is inom kort!

Vi fortsätter att ta ledare på pulsen inför Modomatchen och denna gång är det fystränare Stefan Öhman som bl.a. berättar om arbetet med de skadade, om ev. comeback och känslan inför matchen.

Du måste ha fått en hel del att göra som knappast var planerat med tanke det otroligt stora skadeantalet, även om förstås skador ingår i spelet? -Ja det har varit en del jobb med de killar som inte kunnat vara med på isen. Men tanken har hela tiden varit att jag tillsammans med vårt medicalteam ska hjälpa dessa killar med sin rehabträning för att få killarna tillbaka på isen så fort som möjligt och förberedda på bästa sätt.

Har det någon gång ens snuddats vid att du under skadehelvetet skulle snöra på dig skrillorna igen? -Jo jag har haft skridskor på flera gånger, men det har bara varit för att träna extra på is med de killar som varit skadade,hehe.

Hur ser det ut just nu med de som fortfarande är utanför laget pga av skador? Emmerdahl, Hage, Stenlund-Ädelgran, Emil Wikström? -Av de nämnda så är Stenlund-Ädelgran och Emmerdahl på is, Hage kommer att vara på is inom kort medans Wikströms är längre bort.

Din känsla inför Modo imorgon? -Läget inför matchen är bra, det har varit bra fart på träningarna i veckan och alla ser verkligen fram emot matchen.

Hur slutar matchen? -Vi vinner med 4-2 imorgon!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: