Ö/B inget odjur!

Följde delvis matchen via Norrstream och det var med hjärtat i halsgropen man kunde räkna in tre nya pinnar via 3-2 borta i Z-hallen mot Östersund/Brunflo. Men med tanke på gårdagen hade jag förväntat mig ett betydligt mer taggat och mycket mer desperat gult gäng. Nu hade Jens tvingats stuva om en del pga frånvaro på bl.a. Bergmark.

I det delvis nykompnerade laget kunde vi nu se en het förstalina i Macejevski – Öberg – Blixt, den linan gick inledningsvis inte av för hackor utan firade stora triumfer och skapade konstant tryck i den offensiva zonen. Ju längre matchen gick mattades tyvärr linan av, men oavsett så var de bortalagets klart främsta.

Hellgren har tidigare fått kritik för att aldrig eller på tok sällan ha coachat eller matchat i sitt lag, det var då inget man kunde se skymten av i dag. Wikström ner till 3:e, Öberg upp i 1:a och därtill en adrenalinstinn Blixt i den första. . när laget sedan skulle bärga segern förpassades backklippan Haklidis till bänken när Hellgren avslutade på blott fyra backar.

Oavsett blev det seger och jag säger phu. Vi andas ut och lever vidare..

+ + +

Omgången i övrigt:

Sollefteå – Piteå 4-3 (sudden), Kovland – Kiruna 3-8 och Hudiksvall – Asplöven 5-9.

Tabelltoppen: Asplöven HC 26, Kiruna IF 23 och IF Björklöven 21

Play off lever i allra högsta grad, men blir det två eller tre?

 

0 thoughts on “Ö/B inget odjur!

 • 6 februari, 2011 kl. 19:50
  Permalänk

  Playoff 2 finns just inte i vår serie. Det är PO1 eller PO3 som gäller eftersom vår serie är den bästa av alla allettor

  Lag 3 och 4 i den bästa allettan möter vinnarna i dom 2 närliggande fortsättningserierna. I detta fall ÖVIK/TEG/CLEMENS

  Svar
 • 7 februari, 2011 kl. 21:24
  Permalänk

  @KnowHow: det är väl snarare för att vår serie är den sämsta inte den bästa..

  Svar
 • 7 februari, 2011 kl. 23:08
  Permalänk

  Svar till KnowHow (2011-02-06 19:50)
  Vilken djungel det är med denna Play off KnowHow.. Men hur serierna ska rankas är väl inte direkt avgjort ännu va?Även om Allettan Norra förmodligen blir serien med starkaste tvåan.. Vad gäller PO 2 tror jag inte vi läst reglerna på riktigt samma sätt.

  Som jag läst mig till är det 3:an och 4:an från samtliga Allettor som inledningsvis möter segrarna från fortsättningsserierna i PO 1. Sedan ska segrarna lottas mot de två sämsta tvåorna i Allettan i PO 2. Förutsatt att vi ”bara” blir 3:a torde vi såna fall gå in redan i PO 1 och skulle det i så fall inte bli PO 2 så betyder väl det att säsongen är över och det vore skit. Total skit.

  Om vi lirar PO 1 så utgår jag ifrån att det blir både 2 och 3 oxå innan Kvalserien, men dit är det långt. Nåväl vi tar väl en match i taget och ser vart vi hamnar.. Lär bli en olidligt spännade vår oavsett, fy fasiken.

  Svar
 • 7 februari, 2011 kl. 23:11
  Permalänk

  Svar till Grind Ol (2011-02-07 21:24)
  Bäst eller sämst Grind Ol? Jag tror vi kan vara överens om att den är rätt ojämn iaf, även om nu inte våra resultat direkt visar det.. 🙁

  Jag tror det behövs rejält uppvaknande så det inte blir kallsupar och ett brutalt magplask i PO.. Mellan och Söderlagen blir inte att leka med!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: