Nytt V75 till förmån för jubilaren

Den 15:e maj fyllde Björklöven som bekant 50 år, på sajten Löven4Ever kommer vi därför som vi gjort vid några tillfällen återigen försöka ge jubilaren en fin present genom att förhoppningsvis sätta sjuan i V75 på lördag.

Vi kommer som vi gjort tidigare vid denna typ av spel att dels vara aktiva själva, men även ta hjälp av annat riktigt kunnigt hästfolk och fler inbitna travfantaster för att vårt system ska ha så stor chans på potten som bara är möjligt.

Kommer vi få någon gröngul legend att fronta eller bidra till vårt system så kommer vi så klart att presentera henne eller honom här på sajten.

Bloggens förhoppning och tanke är att ni swishar valfritt bidrag för systemet till nr 070-517 34 76 och här kommer spelstopp att bli eller ”hesa fredrik” att ljuda på lördag kl. 14:00. Det helt enkelt för att vi rent praktiskt ska hinna sätta ihop ett system och även i god tid innan loppen hinna kommunicera ut det till er alla som bidragit.

Märk gärna er inbetalning V75 så vi vet att den avser ett bidrag till just travsystemet.

Vi kommer även frekvent under veckan att uppdatera med aktuell summa och hur stort vårt gröngula system kan bli i aktuell stund för att ni ska veta att många fler bidragit till vårt system. De pengarna (ca 550 kr) vi fick på rätt Dagens Dubbel förra gången vi spelade ligger som en liten grundplåt till omgången på Östersund.

Men alla bidrag till systemet, stora som små tas tacksamt emot och alla bidrag ska alltså swishas till 070-517 34 76, allra senast lördag den 6 juni kl. 14:00.

Hjälp oss gärna sprida detta inlägg så att vi gemensamt förhoppningsvis (vid travvinst på lördag) framöver kan ge jubilaren en fin present i efterskott och ett fint tillskott till kommande säsongs spelarbudget.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på hockey, fotboll eller kanske någon annan sport? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll, eller kanske kommande helg. 

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

One thought on “Nytt V75 till förmån för jubilaren

  • 2 juni, 2020 kl. 09:09
    Permalänk

    Jäklar va kul. Har swishat ett bidrag. Nu ger vi PK en rejäl pengapåse.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: