Nytt utlån

Som bloggen kunde berätta redan i för en dryg vecka sedan så lånas alltså Isak Stenlund-Ädelgrahn ut ytterligare en sväng till Sundsvall. Man angav vid lunchtid följande på hemsidan.

 

Isak Stenlund-Ädelgran lånas återigen ut till Sundsvall i Hockeyettan. Utlåningen gäller tills vidare och Björklöven kan kalla tillbaka Isak efter stoppet för övergångar 15/2.

Under sin tidigare utlåning till Sundsvall spelade Isak Stenlund-Ädelgran 8 matcher och gjorde 6 poäng, fördelat på 3 mål och 3 assist.

– Isak fick bra med istid och förtroende under sin tidigare utlåning till Sundsvall, därför väljer vi att låna ut honom igen då skadeläget ljusnat hos oss. Till exempel är Jesper Thörnberg tillbaka i full träning, säger Björklövens tränare Joakim Fagervall.

**

Det är bra att man fört in att man kan ta honom åter om det behövs, även efter transferstopp, dels vid skador, men även om det mot förmodan skulle bli eventuellt kvalspel mot just Sundsvall. Detta är inte fallet när det gäller Fredrik Hetta som lånas ut till Kristianstad utan återtaganderätt och bloggen erfar att samma sak gäller Niklas Lundström som ju lånades ut till i Huddinge. Bloggen har sökt Björklöven som inte svarat på våra frågor i ämnet, men har via andra källor kollat upp att så är fallet, främst när det gäller Fredrik Hetta.

**

I övrigt när det gäller nyförvärv vet vi att det jobbas för fullt på en forward och en back och att det ska vara riktigt nära med en forward. Brock Trotter har nämnts på en del forum, men det ska enligt uppgifter inte ligga någon sanning i det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: