Nytt SHL-lån stänger målvaktssidan?

Rätt väntat lugnt på hockeyfronten under påskhelgen, men här kommer en uppgift som kan betyda att målvaktssidan för den kommande säsongen är stängd.

Enligt uppgifter till bloggen så kommer även målvakt nummer två att vara ett säsongslån och även denna gång likt med Adam Werner, från SHL. Det ska röra sig om Luleås Oscar Masiello, som ju spelat i Björklöven under ungdomsåren, men som lämnade för Luleås J18 säsongen 13/14 och nu alltså innehar ett A-lags kontrakt med Luleå HF även över kommande säsong.

Bloggen var ju i kontakt med Oscar så sent som för tio dagar sedan och då nämnde han ju för bloggen att han känner sig förberedd på större uppgifter, vilket ett lån till Björklöven givetvis skulle vara samt att han behöver få matcher vilket ett lån skulle kunna borga för.

Vi får avvakta och se om det kommer ett klassiskt pling kl 14.00 någon dag till veckan.

11 thoughts on “Nytt SHL-lån stänger målvaktssidan?

 • 16 april, 2017 kl. 14:28
  Permalänk

  Känns ju onekligen som en skakig målvaktsippställning.

  Svar
 • 16 april, 2017 kl. 14:36
  Permalänk

  På papperet ingen målvakt som håller allsvensk klass. 89% i räddningar som sistaårsjunior i superelit är riktigt dåligt. Ofattbar värvning om det stämmer.

  Svar
 • 16 april, 2017 kl. 15:15
  Permalänk

  Känns väl sådär….vill ha in en som är minst som Werner…Han känns väl inte ens som en bra allsvensk 1:a? De sista man vill ha är som ifjol..2 som inte dög

  Svar
 • 16 april, 2017 kl. 16:18
  Permalänk

  Tredje målis i Luleå. Hmmmm

  Svar
 • 16 april, 2017 kl. 16:20
  Permalänk

  Tva malvakter som knappt har skaggvaxt. Borde val da bli HAs yngsta malvaktspar nagonsin eller ? Om vi sedan aven lanar in en till keeper typ en gammal gubbe som inte far spela i exempelvis SHL eller SM Liiga el. dylikt da borde vi val aven bli forsta klubb nagonsin som har tre keppers pa LAN o ingen som egentligrn hor till klubben. Imponerande. Tva rekord en klubb. It only happens in Bjorkloven. Men visst kan dessa ungtuppar overraska som fan o gora en braksasong.

  Svar
 • 16 april, 2017 kl. 16:44
  Permalänk

  Ring Marko Rantanen… 😉

  Svar
 • 16 april, 2017 kl. 19:01
  Permalänk

  Men VAFAN Fagervall.. ska vi ännu ett år ställa upp med en svag defensiv på papper (Målvakt/Backat). Helt ofattbart då vi släppte in puckar på löpande backar. Hur tänker han där?

  Vi kommer ALDRIG hamna på Topp 4 med denna defensiv. Hoppas VERKLIGEN inte detta stämmer. Vi behöver 3 nya backar av stark def karaktär + en målvakt som är av god kvalitet. Detta duger inte..

  Svar
 • 16 april, 2017 kl. 21:19
  Permalänk

  Värvar vi han som tredjemålis och som ska lånas ut till Teg?
  Så ser jag den värvningen iallafall om den blir av.
  Inte är han den som ska fightas om förstaspaden med Werner.
  Werner behöver inte den pressen på sig för att utvecklas anser jag.

  Svar
 • 16 april, 2017 kl. 22:09
  Permalänk

  Nu vore det verkligen dags att ni Löven4evet tar ett snack med Fagge och utrycker oron över laguppställningen , främst backarna + målvakt och kanske hör vad tankarna är där? Viktigt att belysa att det i mångt och mycket är samma uppsättning spelare som var 30 SEK från div 1 som ska skapa vårt trygghet hemåt nästa säsong.

  Någon måste ta och fråga Fagge och kanske få han att tänka till. Innan det är för sent.

  Detta vore fantastiskt viktigt bloggen.

  Tack på förhand!

  Ni är grymma!

  Svar
  • 17 april, 2017 kl. 09:57
   Permalänk

   Ja! +1 Kör en intervju med han och för för fram åsikterna och hör hans svar. Rifalk känns på förhand bättre än Luleåkillen. Vi kan inte sätta oss i ett ännu sämre läge än förra året målvaktsmässigt.

   Svar
 • 16 april, 2017 kl. 22:40
  Permalänk

  Jag minns när Grönis värvade två unga målvakter Mattsson och Lindskoug. Alla var upprörda över att det var två så orutinerade keepers…

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: