Nytt på g?

Blir en spännande dag oavsett, den utlovade presskonferensen känns både nödvändig och helt livsviktig. Skulle det sedan dessutom presenteras någon ny spelare är det ren bonus och lite av pricket över i:et.

Presskonferensen då? Visst låter det bra med ledningens affärsplan och målsättningar för de olika lagen, lite om organisation etc. Jag hoppas dessutom det kommer någon form av ekonomisk redogörelse, i alla fall indirekt. Det hade så klart varit väldigt intressant att få veta vilka eller hur många av sponsorerna som gick in i räddningsaktionen som blir kvar i ettan respektive hur det gick med aktieförsäljningen etc. Hur många företag gick in respektive privata och hur många finns kvar till försäljning?

Sedan kan man bara hoppas att Björk eller vem det än blir som håller i trådarna genom att bryta isen på detta sätt får fart på all typ av försäljning till både sponsorer och vanlig publik. Om vi ska börja resan uppåt gäller det verkligen att VI ALLA sluter upp och bidrar på det sätt vi kan. 

+ + +

Möjliga spelare då? Tja, du får inte mycket tillbaka ifall du lirar på Oscar Molin som, enligt Stålis, redan är "klar". Joni Lindlöf är väl en annat tänkbart förvärv, men då laget mest skriker efter centrar är det någon sådan vi skulle haft. Sedan borde väl Jensa försöka ett komplement till Daniel Wälitalo? Inte omöjligt att det blir egen junior i höst och att tanken är förstärka inför våren, men det är oavsett viktigt att de båda i truppen pallar för ettan. Vi kan inte bara ha en målvakt, absolut inte!

0 thoughts on “Nytt på g?

 • 4 augusti, 2010 kl. 14:11
  Permalänk

  Jag har några nya namn:

  Daniel Wallin stor växt center som inte fick nytt kontrakt med troja 15p på 44 M. Christofer Löfberg även han en stor växt center som inte fick nytt kontrakt med oskarshamn. Han har även spelat några matcher i elitserien. 7 P på 38 M. Mattias Hellström som vi känner till sen förut, en hårt jobbande center som inte heller fick nytt kontrakt med oskarshamn. Han var även utlånad till kb 65 förgånde säsong. det sista namnet jag har är lule sonen Tomas Wallgren som inte fick nytt kontrakt med malmö. Han är en bra tvåvägspelande center med bra spelsinne.

  Svar
 • 4 augusti, 2010 kl. 16:57
  Permalänk

  Det har varit tyst om erik englund JaG vill gärna att han får kontrakt ,Men dom kanske håller på med centrar just nu

  Svar
 • 4 augusti, 2010 kl. 21:54
  Permalänk

  Svar till Löven älskarn! (2010-08-04 16:57)
  Det har varit tyst runt såväl Englund som Molin, Löven älskarn!

  Enligt vad jag förstått är Molin mer eller mindre klar, finns väl någon plats kvar.. möjligen Englund. Men som du säger tror jag fokus ligger på centerlinan, den känns minst sagt tunn i dag..

  Svar
 • 4 augusti, 2010 kl. 22:06
  Permalänk

  Härligt scouten, du trummar på..

  Jag älskar välväxta, särskilt högerfattade forwards, men en 32:årig smålänning eller 23:årig ståckhålmare kan vi knappast locka hit.. om nu ens Jensa vill det.

  Hellström däremot, snacka om ankarkarriär.. från att ha varit en center i klass med Sundström och Svartvadet har det gått rätt brant utför. Måste ändå säga att jag tyckte Mattias fick/tog en otacksam roll och att det fanns betydligt mer hockey i killen än vad som kom fram. Är Mattias hungrig och sugen på revansch, då skulle han absolut få en tröja av mig iaf..

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: