Nytt jobb för Beliavski

Den förre storspelaren och tränaren i Björklöven Alexander Beliavski har hittat ett nytt tränarjobb efter att han den 16 februari fick lämna posten som J20 tränare i Björklöven.

imageFoto:podhalenowytarg.pl

Det är den 19-faldige polska mästarklubben polska Podhale Nowy Targ som tagit in Sasja som ersättare för sparkade Marek Raczka. Klubben tog fem raka mästerskap i mitten av 90-talet och hela nio av tio mästerskap under 70 talet, men sedan det senaste guldet 2010 har det varit skralt med framgångar och man åkte faktiskt ur högsta ligan säsongen 11/12. Femte placerade Podhale Nowy Targ hoppas nu kanske på en Sasja-effekt? Det blev dock förlust igår som var Sajsas första som tränare då man föll mot de regerande mästarna Cracovia Krakow.

Om det ringer någon klocka gällande Podhale Nowy Targ så har du helt rätt. Det var i den klubben exlövet Marian Kacir (00/01) spelade mellan säsongerna 2005/06-2008/09 och noterades för 242 poäng (114 mål och 128 assists) på 192 matcher och rankas som en av klubbens bästa spelare genom tiderna.

2 thoughts on “Nytt jobb för Beliavski

  • 20 december, 2017 kl. 21:58
    Permalänk

    Härligt att höra att ens stora idol tagit sig tillbaka från eländet som varit – hoppas det går bra nu där nere i Polen!

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: