Nytt i Löven

Det verkar som att Björklöven vill ge Daniel Despotovic kontrakt säsongen ut och det kan ju inte tolkas på annat sätt att att han ska in i den gröngula truppen och knappast för att sättas på läktaren. Frågan är väl då vart han ska in? Egentligen skulle han ju kunna sättas in i vilken kedja som helt eftersom få har rosat marknaden nämnvärt, men kommer förmodligen ta Jonas Flobergs plats i 3:e kedjan bredvid Ledin och Thörn. Lycksele verkar brandskattas än mer inför Allettan, då Johan Bergmark aviserat att den kanske inte blir någon hockey överhuvudtaget för honom. Dock får vi hoppas att samarbetet mellan Löven och Lycksele forsätter eftersom det givetvis är till gagn för bägge klubbar.

+++

Både Aki Heino och Jusi Heikkinen verkar vara redo för spel till helgen då det är dags för nästa "livsviktiga" match, borta mot Troja/Ljungby. Skönt är ju bara förnamnet. Hur länge har man inte drömt om Aki och ett fungerande PP? Samtidigt ska man kanske hålla i sina hästar. Vi hade ju länge drömt om en sniper och en sån kom ju till slut… eller hur var det? Den som bäddar bränner ofta liten tuva, om och om igen…

+++

0 thoughts on “Nytt i Löven

 • 22 december, 2009 kl. 13:34
  Permalänk

  Skulle tyvärr gissa på att det är Jesse som försvinner, först blir han bänkad, sen är han inte med på träningen…1+1 blir tyvärr ibland 2….:)

  Svar
 • 22 december, 2009 kl. 15:38
  Permalänk

  Svar till john (2009-12-22 13:34)
  1+1 blir även 2 när orsaken tills han bortvaro från träningen tydligen berodde på en lättare skada. Även Tero saknaden på den beryktade träningen.

  Svar
 • 22 december, 2009 kl. 15:45
  Permalänk

  Måhända det..:) Men, jag tror ändå att han inte blir kvar..:)

  Svar
 • 22 december, 2009 kl. 20:29
  Permalänk

  Svar till John (2009-12-22 15:45)
  Återstår att se vad som händer med Jesus Schultz.. Det har ju gått en del rykten kring karln.

  Inte alls säkert att laget skulle bli så mycket sämre utan, kan vara så att de andra litar blint på ”stjärnan” och omedvetet tar ett steg tillbaka. Något jag med bestämdhet hävdar är att det iaf inte är Schultz tröja som har störst behov av tvätt efter matcherna.

  Ekonomiskt vore det nog inte så illa ifall Schultz hittar något annat. Säsongen här är ju mer eller mindre körd, kan vi använda de här pengarna nästa år eller det året vi nu ska satsa så..

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: