Nytt i Löven

Ett try-out kontrakt på Daniel Despotovic i detta läge känns helt OK. Jo, jag vet att jag tidigare kallat honom Desperadovic och tyckt att vi ska ta in grym spets och det vill jag å andra sidan fortfarande, en är det nu så att vi har ett par skador i Lundberg och Thörn så ser jag gärna att man testar honom. En aggressiv spelare (+ rightare) passar ju som hansken i Karis lagbygge och efter att ha sett de senaste matcherna litar jag fullständigt på vad Kari gör. Vips har vi sju rightare i laget. Bara det är en styrka i sig. Lycka till Daniel och välkommen till björkarnas stad.

Ps. Detta borde väl innebära att han lirar redan mot Modo imorgon? Ds.

här skrev hockeyexpressen om daniel den 23 juli.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: