Nytt grepp när det gäller domarna

Det svenska Ishockeyförbundet tillsammans med SHL och HockeyAllsvenskan tar till ett nytt grepp för att utveckla framtidens elitdomare genom ett sk. ”Referee Showcase”.

 

Den 21 maj genomförs detta Referee Showcase, som är ett mötes- och testtillfälle för dels Förbundsdomare som i dag dömer HockeyEttan och J20 Superelit samt för spelare som varit aktiva på en hög nationell nivå och som nu önskar att bli domare. – Referee Showcase är verkligen något vi saknat under flera år, att skapa ytterligare ett tävlingsmoment för våra domare är en nyckel för att fortsätta den positiva utvecklingen av framtidens elitdomare, säger Joel Hansson, domaransvarig på Svenska Ishockeyförbundet till hockeyallsvenskan.se.

Även Tomas Thorsbrink på HockeyAllsvenskan ser stora fördelar med mötes- och testtillfället. – Ett fantastiskt tillfälle för oss att få träffa framtidens HockeyAllsvenska huvuddomare och linjemän. Läs mer om Referee Showcase HÄR.

***

Sen glömmer ni väl inte att bidra till bloggens V75-tips i helgen som Mats Lavander frontar där vinsten oavkortat går till supporterspelaren 17/18. Läs mer om vårt initiativ HÄR och HÄR. Potten är just nu uppe i 2 600 kr. Vill du swisha direkt gör du det på 070-5173476.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: