Nytt foto i den gröngula utmaningen!

Tidigare en UTMANING signerad Anders i Västerås som uppmanade andra Lövenfans att stolt bära de gröngula färgerna som är Björklövens och våra. Utmaningen inte mindre aktuell med tanke på Björklövens kampanj som lanserades i förra veckan om att visa de rätta färgerna. Vi tyckte det skulle vara kul ifall ni fortsätter och mailar oss på bloggen bilder eller på annat sätt delade med er. Vi har ju fått några bilder och kommer fortsätta publicera allteftersom de kommer in till bloggen via mail, facebook och twitter etc.

Vi börjar med en repris på Anders första foto:

TurboGröngule @turboogurka i Romme Alpin Foto: Privat

Bloggen adderar i dag med en annan bild vi fått från samma @turboogurka

Utmaning 160511

Tjena! jag besökte England och Manchester i helgen (för att kolla City – Arsenal). Självklart hänger den gamla trasiga Löven-tishan med i bagaget. Sköt en bild utanför arenan som bevis på att tröjan och jag var på samma plats.

Parentes: Sugrören som sticker upp ur bröstfickan ingick i en utmaning, intag-av-öl-genom-sugrör-uthållighet. Jag förlorade… Hare gött och fortsatt trevlig Silly.

Mvh / Anders (Västerås) @turboogurka

Men vi fortsätter väl som vi skrev senast? Fortsätt gärna att dela med er av era bilder, vi lägger mer än gärna upp dem på bloggen och sprider dem vidare.. Var stolt och fortsätt visa de vackraste och även de rätta färgerna. Grönt och gult! – För evigt, för alltid! –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: