Nytt foto i den gröngula utmaningen!

Tidigare en UTMANING signerad Anders i Västerås som uppmanade andra Lövenfans att stolt bära de gröngula färgerna som är Björklövens och våra. Vi tyckte det skulle vara kul ifall ni mailade oss på bloggen bilder eller på annat sätt delade med er. Vi har fått några bilder och kommer fortsätta publicera allteftersom de kommer in till bloggen via mail, facebook och twitter etc.

Vi börjar med en repris på Anders foto:

TurboGröngule @turboogurka i Romme Alpin Foto: Privat

Bloggen adderar i dag med bilderna från Lindelövet vi fick i inkorgen häromdagen:

Utmaning 4

Utmaning 5

Utmaning 6

Lindelövet på resa i Monte Carlo och Los Angeles. Foto: Privat

”Hejsan! Halsduken med de rätta färgerna hänger så klart alltid med på resorna. Hittills har jag inte träffat någon som varit sugen på att snacka hockey. Däremot har jag fått en del konstiga blickar när jag går runt med halsduk och det är 30 grader varmt men vad gör man inte för att visa att man stöttar rätt lag? Jag skickar ett foto från Monte Carlo och två från Los Angeles. /Lindelövet”

Men vi fortsätter väl som vi skrev senast? Fortsätt gärna att dela med er av era bilder, vi lägger mer än gärna upp dem på bloggen och sprider dem vidare.. Var stolt och fortsätt visa de vackraste färgerna. Grönt och gult! – För evigt, för alltid! –

One thought on “Nytt foto i den gröngula utmaningen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: