Nytt foto i den gröngula utmaningen!

Tidigare en UTMANING signerad Anders i Västerås som uppmanade andra Lövenfans att stolt bära de gröngula färgerna som är Björklövens och våra. Vi tyckte det skulle vara kul ifall ni mailade oss på bloggen bilder eller på annat sätt delade med er. Vi har fått några bilder och kommer fortsätta publicera allteftersom de kommer in till bloggen via mail, facebook och twitter etc.

Vi börjar med en repris på Anders foto:

TurboGröngule @turboogurka i Romme Alpin Foto: Privat

Bloggen adderar i dag bilden från Ola vi fick i inkorgen häromdagen:

Utmaning 3Foto: Ola Sandström

Hejsan, jag vill bara dela med mig av förra veckans skidbild från Österrike som ni gärna kan addera till utmaningen ifall den faller er i smaken.

Jag körde i tröjan nästan hela veckan och fick mycket positiv feedback, och det är verkligen skönt att se att det finns gott om Lövare runt om i världen. Det skapade sig som sig bör även lite debatt däremellan då det verkar som att inte alla har förstått vilket lag som är ”rätt” lag.. ha, ha!

Men vi fortsätter väl som vi skrev i går? Fortsätt gärna att dela med er av era bilder, vi lägger mer än gärna upp dem på bloggen och sprider dem vidare.. Var stolt och fortsätt visa de vackraste färgerna. – För evigt, för alltid! –

One thought on “Nytt foto i den gröngula utmaningen!

  • 10 april, 2016 kl. 18:42
    Permalänk

    Ja, det är verkligen en utmaning.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: