Nyköpings fall inte lika med Lövens

I dagens VK visar man på uppgifter att Björklöven torde möta samma öde som Nyköping, som uteslöts ur allsvenskan 2008, eftersom man i artikeln visar på att fallen är av liknande. En enkel googling visar däremot att Nyköping uppvisade negativt eget kapital TVÅ år i rad och att det var det man föll på. Nu är Wikipedia inget källa som utgör någon direkt säkerhet, men ger ändå ett hum om hur det ligger till och det föder givetvis lusten att gräva vidare i historien samt lyfter samtidigt frågan hur lite man verkar gräva för att få ut en nyhet? Mer info senare.

0 thoughts on “Nyköpings fall inte lika med Lövens

 • 26 maj, 2010 kl. 14:04
  Permalänk

  Reglerna om degradering vid negtivt kapital två år på raken är solklara. Det borde journalisten ha kunnat ta reda på ganska enkelt. Antigen så är han lat eller så har han för dålig kompetens gällande dessa frågor, eller kanske både och…

  Svar
 • 26 maj, 2010 kl. 14:55
  Permalänk

  Svar till JanÅke (2010-05-26 14:04)
  Såg att Björn tagit itu med fallet. Jag pratade också med Fahlgren som sa att fallen inte är jämförbara. Case closed.

  Svar
 • 26 maj, 2010 kl. 15:59
  Permalänk

  Bra jobbat Lövenbloggaren, visa vart skåpet ska stå!

  Svar
 • 26 maj, 2010 kl. 21:33
  Permalänk

  Svar till JanÅke (2010-05-26 14:04)
  Klart en pressad Björn var tvungen att kolla fakta till sist. Ändå väldigt märkligt att man målar upp Nyköping som ett prejudikat när det var helt olika förutsättningar…

  Att ST.nu eller Sundsvalls fans målar upp de grön-gula som bovar, men att VK gör en helsida om Nyköping när det är helt olika förutsättningar smakar skit i munnen.

  All PR är inte bra PR.. här sätter jag stor frågetecken efter hur VK arbetat och valt att publicera faktiskt. Det må vara ett svårt och ovanligt fall, men ska man dra paralleller får man väl undersöka fakta va?? Jag säger som Erold..

  Svar
 • 26 maj, 2010 kl. 21:39
  Permalänk

  Svar till Patrik S (2010-05-26 15:59)
  Bloggen lever och Lövenbloggaren fick till sist visa vart skåpet ska stå..

  Skåpet Vernblom bör helst ställas framför motståndarkassen, skåpet Fokin bör helst ställas framför egen kasse ..hmh.. eller nånstans i egen zon så fixar det sig säkert, skåpet eller vad det nu är som brukar vara fullt med pengar.. kassa? Ska vi vara sjukt rädda om framöver..

  Jag vill aldrig någonsin att vi hamnar här igen.. deal??

  Svar
 • 26 maj, 2010 kl. 21:42
  Permalänk

  Svar till Patrik S (2010-05-26 15:59)
  Nu var det inte jag som snappade upp detta utan några vakna fans, men kände att det borde nå dagens ljus, vilket det också gjort och det är det viktiga. media är bra när den är bra.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: