Nygammalt ansikte på dagens träning

När Björklöven gled in på dagens träning för bara några minuter sedan så fanns ett bekant ansikte på isen.

När Björklöven glider in på dagens träning så fanns ett bekant ansikte på isen. Man har nämligen i skadehelvetet förutsättningslöst plockat in exlövet Linus Boström under tiden man tittar på andra lösningar. Bloggen har tittat på lediga namn och på marknaden finns ju fjolårslövet Alex Hutchings, Jordan Smotherman och Daniel Hermansson. Om det är spelare av den digniteten man söker när man kan tänka sig att värva eller om det rör sig om SHL-lån likt fjolårets Daniel Håkansson kan bara sportchef Daniel Johansson veta. Dock kan inte Daniel i sig bli aktuell då han spelar med Sundsvall i HockeyEttan. Bloggen har förgäves sökt Dalle för en kommentar.

På tal om Linus så kommer en intervju med honom i eftermiddag eftersom han ju har ett förflutet i morgondagens motståndare Västervik. Kan han rent bli deras motståndare?

 

6 thoughts on “Nygammalt ansikte på dagens träning

 • 27 september, 2016 kl. 09:56
  Permalänk

  Tycker det blir bara mer och mer amatörmässigt skött från Björklöven och framförallt Dalles sida. Har karln inga kontakter ??? Plocka in en spelare som spelade 10 matcher i div 1 förra säsongen, har han ens varit på is i höst ? Inte rättvist mot varken Linus själv, laget eller publiken, nej om Löven ska vända detta behövs det nog skärpning på många håll inom Björklöven. Kommer vi att vara 1500 på plats imorgon ? men som vanligt är väl den officiella publiksiffran 3000 +

  Svar
  • 27 september, 2016 kl. 10:09
   Permalänk

   Ang publiksiffran. Det är sålda biljetter som rapporteras, inte närvarande. Jingeln är ”kvällens publiksiffra presenteras av” varefter man meddelar den siffra som Björklöven presenterar till sekretariatet. Inga konstigheter.

   Svar
   • 27 september, 2016 kl. 10:13
    Permalänk

    Detr vet jag också men min poäng var hur många kommer att vara på plats. I min värld är det det som räknas för det är väl publiken på plats som skapar atmosfär och inte vi som köpt säsongskort och stannar hemma. BTW jag kommer att vara på plats, det är jag alltid sedan måååånga år även om jag otroligt många gånger funderat på varför man utsätter sin hälsa för besök på hallen.

    Svar
    • 27 september, 2016 kl. 10:42
     Permalänk

     Vi får hoppas att fler gör som du kommer göra. Att vara på plats och stötta laget.

     Svar
  • 27 september, 2016 kl. 10:44
   Permalänk

   Linus har tränat på is och är i full träningsform. Sen är det inte klart att han ska spela. Han fyller ut träningstruppen idag och sen ska de utvärdera. Man gör det här tills man hittar en annan lösning.

   Svar
 • 27 september, 2016 kl. 14:03
  Permalänk

  Varför inte plocka in Hutchings och Smotherman nu! Och dennis persson och själlin

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: