Nyförvärv i gröngul styrelse

Under veckan både årsmöte för föreningen Björklöven om ett årsstämma för bolaget Björklöven. Tyvärr kunde inte bloggen vara på plats vid vare sig årsmöte eller stämma av olika anledningar, men vi vill så klart delge er dels de olika namn i styrelsen och några spontana tankar.

#20 Mattias Granlund firar en gröngul kasse säsongen 17/18. Foto: Erik Sandin / FrilansfotografernaBjörklövens styrelse i AB:

Ordförande

Mikael Salomonsson (omval på 1 år)

Ledamöter

Jonas Grundström (kvarstår ytterligare 1 år), Lars Briell (kvarstår ytterligare 1 år), Mats Berggren (omval på 1 år), Andreas Hellgren (Nyval på 2 år), Rivia Oliveira (Nyval på 2 år) samt Jörgen Wikström (Nyval på 2 år)

Suppleant

Susanne Österström-Dahlqvist

Så klart väldigt positivt att såväl Salomonsson som Berggren omvaldes, sedan skönt med viss kontinuitet i forma av Grundström och Briell även om nu Danielssson valde at kliva av i förtid.

Här hoppas vi på temat styrelsen under sommaren sy ihop en intervju med någon i styrelsen för att dels höra snacket på kontoret, men även tankarna kring resan uppåt och hur resan mot SHL egentligen ser ut.

 

Har du ännu inte löst till biljett till U Rock den 17 augusti kan du så klart göra det genom att boka biljett genom att klicka på bilden nedan om du nu inte tänkt delta i vårt VM-tips (länk) där du bl.a. kan tävla om två biljetter.

Spelstopp att vara med på tipset för övrigt förlängt till i morgon lördag kl. 18:00 i morgon lördag! Vi ser ju gärna att så många som möjligt ges chansen att vara med i tävlingen.

Kommentarer, reflektioner eller tankar baserat på vårt tips inför dagens premiärmatch? Fältet som vanligt fritt.. Skriv gärna en kommentar.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana gärna in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande.

One thought on “Nyförvärv i gröngul styrelse

 • 16 juni, 2018 kl. 12:17
  Permalänk

  Wikström är väl kanon?
  Har saknat lite målvaktskunnade på högsta nivå i klubben. Borde kunna ge bra feedback både till sportchef och målvakter.

  Inte för det går att klaga på Grönberg när det gäller målvakter. Otroligt hög nivå för att vara HA. Har man själv vart på högsta nivå ser man saker och ting på annat sätt.

  Jag är ju lite kinkig när det gäller målvakter men jag tror stenhårt årets upplaga. Och dom kommer inte bli sämre om nu Jörgen delar med sig av sina tankar.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: