Nya VD:n utsedd

Mitt i all sillyyra går Björklöven ut med sin nya VD och det blir ett bekant ansikte då försäljningschefen Joakim Gustavsson tar över VD rollen.

Björklöven berättar följande i ett pressmeddelande:

Den första av en rad rekryteringar till ledande positioner inom Björklöven är nu klar. Det blir försäljningschef Joakim Gustafsson som den 18 februari tillträder vd-tjänsten för Björklöven AB och IF. Han har tidigare arbetat som regionchef på Phonehouse och innan dess som både företagssäljare och butikschef.
– Känns mycket bra att fortsätta resan med Björklöven på det här sättet. Jag kommer att förstärka organisationen och fortsätta arbetet med att utveckla affärsverksamheten så att vi kan ta nästa steg, säger Joakim Gustafsson. Jag trivs väldigt bra i verksamheten och mitt hjärta klappar starkt för Löven, fortsätter han.

I den organisation som nu håller på att sjösättas arbetar vd med ett tydligt ansvar för affärsverksamheten sida vid sida med en General Manager med ett övergripande ansvar för det sportsliga.- Vi är väldigt nöjda med att Joakim tar plats i vd-stolen. Han har ett gott förtroende i organisationen och en bakgrund som passar mycket bra för tjänsten som i den nya uppställningen kommer att få ett tydligare fokus på affärer och försäljning, säger Mikael Salomonsson styrelseordförande.

Björklövens styrelse fortsätter nu arbetet med att rekrytera en General Manager samt efter det en sportchef med ansvar för dam, junior och ungdomsverksamheten.

– Vi har högt ställda mål och med det här upplägget kommer vi att vara väl rustade att nå dem, avslutar Salomonsson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: