Nya förhoppningar

I mer eller mindre varje match som spelas framöver finns ju ett potentiellt drömresultat och här är dagens förhoppningar.

Megazone

Tabell just nu:

tabell

Eftermiddagens/kvällens matcher:

Mora IK – Asplöven HC (16.00)
Här ser jag en potentiell hjälp. Asplöven har plockat poäng av Mora i samtliga tre möten i år, vara en borta då man vann efter förlängning. Vi hoppas på tre Haparandapoäng denna eftermiddag.

VIK Västerås HK – IK Pantern (18.40)
Nu ärdet dags att Västerås vaknar till lite grann. Pantern trepoängare mot BIK Karlskoga satt inte bra i Björklövenögon och här får Västerås haka på i slutspelsracet via tre poäng hemma. Västerås har slagit Pantern i två av tre möten, varav hemmamötet med 3-2.

IK Oskarshamn – BIK Karlskoga (18.40)
En match av ganska ointressant snitt. Upp till BIK har vi tio poäng och att tro att de klappar ihop fullständigt är inte rimligt, men bara för sakens skulle kan väl IKO vinna då.

IF Sundsvall Hockey – Leksands IF (16.00)
Lika bra att så många lag som möjligt ovan oss förlorar och då får vi hoppas att Sundsvall visar lite gryende Slutspelsform och vinner mot Leksand. Sundsvall vann för övrigt den första mötet mellan lagen i Sundsvall denna säsong med 4-2. Repris idag?

***

Sen håller vi givetvis en tumme för Vännäs HC som kl 16.00 tar sig an Östersund i kvalet till hockeyallsvenskan. Man vann ju första mötet och seger i eftermiddag och man står för en förstklassig skräll!

Megazone

5 thoughts on “Nya förhoppningar

 • 20 februari, 2016 kl. 15:20
  Permalänk

  Zuperlördag. Så mycket spännande hockey. Vi håller en tumme för Löven, Waltin, Vännäs och Sparta. För mig blir det Get-ligaen kl 16, gratis är gott. Sedan Aik kl 18;40, där vi hoppas på att Zuperkevin vill visa upp sig för hela hockeySverige. Eftersom Dragskott gissat förlust för Björklöven, anser jag att utsikten för vinst är mer än 70%. Våga vinn och visa vad ni kan. Utanför björklöven hoppas vi på framgång för alla X-Lövare. En zupertumme för Palmebjörkarna i Vännäs och Sparta.

  Svar
 • 20 februari, 2016 kl. 16:30
  Permalänk

  Ni är ju för skojiga… säsongen är över.

  Svar
  • 20 februari, 2016 kl. 17:06
   Permalänk

   Ja, så är det. Men om Kevin ser Rögle i varje motståndare, så är inte alls säsongen över. Rent teoretiskt har Björklöven råd att förlora en match till innan det är kört. Mitt råd är att man sparar den möjligheten så länge som möjligt. Men förmodligen har du rätt i ditt antagande.

   Svar
 • 20 februari, 2016 kl. 20:50
  Permalänk

  Bara att se framåt till nästa säsong nu..löven torska mot aik stort ikväll.
  Slipper neg kval varjefall men säsongen var bedrövlig. Så låt oss hoppas på bättre säs nu..bara att inse fiaskot

  Svar
  • 20 februari, 2016 kl. 21:22
   Permalänk

   Vi kommer inte att behöva TJ nästa säsong. Jag skulle gärna delsponsra en ny tränare om det faller på det. Men jag börjar tro att styrelsen i björklöven gillar att få stryk. Vad gör man då är ju frågan?

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: