Nya datum fastställda för finalserien

Vi vet sedan förut att både onsdagens final som dagens blivit flyttade, numer har vi under dagen fått datum för när finalserien ska fortsätta.

Numer har vi ställningen 1-1 i finalserien i bäst av sju, tanken alltså att finalserien återupptas om en dryg vecka enligt nedan..

..match 3: Björklöven – Timrå Fredag 30/4 19:30

Match 4: – Björklöven – Timrå Lördag 1/5 18:30

Match 5: Timrå – Björklöven Tisdag 4/5 19:30

Ev. Match 6: Björklöven – Timrå Torsdag 6/5 19:30

Ev. Match 7: Timrå – Björklöven Lördag 8/5 18:30

*

Det trots att vi inte vet omfattningen av utbrottet eller symptom för de spelare som drabbas. med all respekt för patientsäkerhet, journaler och sekretess etc. så är de uppgifter klubben lämnar vid detta utbrott likt det förra tyvärr väldigt knapphändiga.

Vi har under dagen och kvällen sökt sportchef Per Kenttä utan framgång.

Klubben har de senaste åren jobbat för en god transparens och härlig öppenhet gentemot fans och partners, möjligen att partners fått mer info vid dessa tillfällen man jag tycker att även fansen förtjänar någon form av info vid dessa tillfällen. Det handlar så klart absolut inte om vem eller vilka som är smittade, vem som drog in skiten etc.. men bara lite öppenhet gällande omfattningen och symptomen hos de drabbade.

Eller, det kanske bara är jag..?!

Kommentarer, reflektioner eller tankar.. fältet som vanligt rätt fritt.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet.

4 thoughts on “Nya datum fastställda för finalserien

 • 22 april, 2021 kl. 22:22
  Permalänk

  Viktigt att hålla det hemligt för Timrå. De ska inte veta vilka spelare som kanske har sämre kondition pga att de just haft Corona. Precis som man mörkar skador i slutspelet.

  Svar
 • 22 april, 2021 kl. 22:23
  Permalänk

  Skulle Per kommentera nåt och oavsiktligt lämna namn så kommer Timrå såklart komma med varma handservetter till vederbörande men såklart är det jobbigt att inte veta.

  Svar
 • 23 april, 2021 kl. 11:18
  Permalänk

  Trist med sånt galet corona utbrott i laget! Inte konstigt vi åkte på en rejäl pump i måndags.

  Ottosson va ju extremt bra efter han varit sjuk. Men coviden verkar påverka väldigt olika.

  Börjar bli orolig för att allt kommer ställas in igen… Med så många spelare smittade så är det ett under om inte någon smittade en Timrå spelare också. Får dom också ett utbrott, ja då blir de inte spel på många veckor…

  Svar
 • 25 april, 2021 kl. 16:54
  Permalänk

  De håller inget ”hemligt”, vad är det för nonsens?
  Klart att de inte vet själva utan det måste tas dag för dag och vi får acceptera att dem (Björklöven) vill ha och behöver arbetsro! Tids nog lämnas nog uppgifter ut men det ska vara korrekta sådana.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: