Nya bortastå på G!

Vi ska inte ta åt oss all cred, men nu är det på gång att bygga om bortastå..igen!Ni känner väl till bakgrunden? Umeå Kommun, Björklöven och Polisen såg över situationen med handikappsektionen och bortastå och när det gäller handikattsektionen tror jag det blev bra.

– Tillsammans med Umeå kommun och polisen har vi hittat en gemensam lösning som kommer att höja upplevelsen för alla i vår arena, säger Fredric Åkerblom, VD på Björklöven.

När det gäller bortastå så kan vi väl alla skriva under med att upplevelse höjdes inte för alla i arenan. Hör bara HÄR vad Danne Lindstrand sa redan vid första matchen med den ”nya” läktaren, med många goda åsikter om hur man ska värna om bortasupportrar.

Idag noterade vi när vi var på hallen att det är saker på gång och de planerna fanns inte innan vi uppmärksammade detta problem och skapade också en rejäl storm bland andra klubbars fans på Twitter.

twitter hallo hallo

Notera också att man inte använt den ”nya” bortastå sedan AIK matchen. Det som gäller nu är att det så fort som möjligt ska byggas om, men några exakta datum är ännu inte satta. Tanken är att den nya läktaren ska ha samma form som sittplatserna bakom sargen, vilket ska ge bortasupportrarna lite större splitvision som Danne önskade.

IMG_3981

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: