Nya auktioner & handla gröngult

Björklöven gör något otroligt uppskattat, denna säsong säkerligen pga eller tack vare detta djäkla Covid -19. Men jag tycker de varje säsong borde auktionera ut tröjor för att dels stärka kassan men även premiera fans som då ges möjlighet att buda hem just sin favoritlirares tröja.

Förra gången var det matchvärmningströjorna i samarbete med MarcUÅ från den två matcher korta finalserien mot MODO, bl.a. fick klubben in drygt 13 000 kr bara på Olle Liss signerade tröja.

#44 Olle Liss Foto: Lucas Norlin

I den nu pågående auktionen gäller det det otroligt vackra gröna hemmastället.. klicka på bilden nedan för att hitta igen alla auktioner.

Dessa auktioner avslutas i morgon måndag från kl. 17:00 och fram till 17:30.. in och lägg ett bud nu!

*

Sedan ett annat budskap från klubben.. handla Gröngult.. klicka på bilden för att läsa mer och se några av de partners det är viktigt vi stöttar i dessa tider.

Vad har ni annars för spelare som ni vill se i Björklöven kommande säsong? Får vi ens en kommande säsong och i så fall, vem tränar oss? Skriv en kommentar och håll hockeysnacket igång..

*

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

One thought on “Nya auktioner & handla gröngult

  • 6 april, 2020 kl. 18:40
    Permalänk

    Lyckades vinna ett bud på en spelartröja från rekordsäsongen, fy faan va häftigt.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: