Ny tävling på bloggen!

I samarbete med några av våra partners kommer vi i morgondagens försnack inför ligapremiären mot MODO att lansera en ny tävling som vi kommer köra stående under hela säsongen, inkl. ev slutspel samt Direkt-kval mot SHL.

Tävlingen som ska ses som ett komplement till vårt Löventipset 18/19 kommer vara rätt enkel där det gäller att tippa rätt slutresultat (efter 60 minuter) i samtliga Lövens matcher under säsongen.

Ni ska lägga era tips som en kommentar på ex.vis inlägget ”Försnack Löven vs MODO” (i morgon senast 18:59). Likt som vi gjorde förra säsongen kommer vi föröka hålla på kommentarerna och släppa dessa först i samband med nedsläpp så att vi undviker taktiska tips framöver.

De som prickar rätt resultat i en match kommer belönas med 1 p och sedan kommer vi löpande uppdatera aktuell ställning. Viktigt att ni tävlar med samma alias och e-post under hela säsongen.

Prislistan ännu inte helt spikad, men vi har redan finfina priser från Coolbet, Jobline, Megazone och PML fitness i potten.

Tävlingen kommer så klart vara helt gratis och det är som sagt fina priser i potten, bara att ta rygg.

Stort tack till de partners om skänkt priser.. Era tankar om tävlingar likt denna?

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: