7 thoughts on “Ny skada på Warg

 • 19 september, 2015 kl. 19:51
  Permalänk

  Murphys Law. Jag förstår ju att löven är ”fattiga”. Men det kommer bli dyrt att vara snål. Jag får lite känsla av början av för säsongen. Och året innan vill jag inte ens komma i närheten av. Jag tycker det är onödigt…

  Svar
  • 19 september, 2015 kl. 20:40
   Permalänk

   Tänkte samma sak innan matchen, men faktum är att skadan rör AC-leden och inget med knät att göra, så vi snackar bara en enorm jävla otur. Eller så är Tommy tyvärr en kvalitativ glaslirare.

   Svar
   • 19 september, 2015 kl. 21:29
    Permalänk

    Jag förstår hur du tänker.
    Men jag tänkte mer att man utmanar ödet genom att gå kort på backsidan, så kommer skadorna. Det har inget med Wargh att göra. Men det är klart en spelare som ger max blir oftare skadad än en lyxlirare. Men ett bra lag måste ha råd med skador.

    OT: Wargh är sådana spelare vi behöver fler av. Hjärta.

    Svar
    • 19 september, 2015 kl. 22:50
     Permalänk

     Ja det är otroligt vanskligt att börja säsongen med 7 backar, det har vi precis som du påpekade sett tidigare och även nu börjar det i samma bana. Hoppas man snart får in den 8 backen snart och att Wargh bara är 2-4v bort som det senaste teorierna säger.

     Svar
     • 20 september, 2015 kl. 00:45
      Permalänk

      Får snart n den 8:e backen och är då 5,5st , för Falk är ju inte ordinarie ännu. Wargh skadad , Emmerdahl skadad. Börjar tryta rejält. Mist en backin är ju ett måste tyvärr.

     • 20 september, 2015 kl. 07:29
      Permalänk

      Jo Falk verkar de ju inte ha förtroende för, det har man ju visat då han inte fått någon speltid alls trots det prekära läget som det är på backsidan. Så jag hoppas att Dalle har ett ess i rockärmen som han nu kan dra fram för den där backen behövs går inte att spela på 5 backar de 2-4 v som både Emmerdahl och Wargh spås va borta nu. Warghs frånvaros längd är ännu ej bekräftad utan man inväntar ytterligare undersökningar.

     • 20 september, 2015 kl. 16:31
      Permalänk

      Slappna av. Det är väg in. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: