Ny seger

Det är lätt att slå sig för bröstet, lätt att vara kaxig, lätt att ta ut saker i förskott. samtidigt är det förbannat svårt att inte göra det när man ser ångvälten, stridsvagnen, termiten Björklöven marscherar fam och tillsynes tillintetgör allt motstånd. Visst önskade man att det har hockeyn jag syftade på och i sinom tid kommer det också att vara det, men i dagsläget är det sponsorhusets alla tävlingar jag pratar om. Ny seger kundgjordes idag då vi tog hem Sponsorhuset Cup Juni och 1 000 kr i förstapris.

För att försöka förklara Björklövens överlägsenhet så kan vi leka med tanken att Löven är Usain Bolt under sitt världsrekordlopp på 9,69. Då skulle tvåan Kulladal lufsat in på över 29 sekunder. Så överlägset vann vi. Nu har tävlingen för juli månad dragit igång och nu vässar vi tangentfingrarna och drar in ytterligare en lax till klubben i våra hjärtan. Klicka här för att göra ditt. Många bäckar små.

+++

William Andersson, med Björklöven som moderklubb, har blivit erbjuden ett tryout kontrakt med Härnösand. Han kommer närmast från Väsbys J-20 lag och har som junior tidigare spelat med Teg. Härnösand har även erbjudit letten med den förpliktande namnet Ozolins (Valters) ett tryoutkontrakt. Om han har något som helst släktskap med den NHL-meriterade Sandis Ozolins låter jag vara osagt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: