Ny norsk klubb för exlöv

För en dryg månad sedan kunde bloggen gå ut med nyheten att norska andraliga laget Tönsberg Vikings försatts i konkurs, som bland annat förde med sig att exlövet Markus Lindholm stod klubblös och han kände en oro över att inte ha en agent. Nu har han trots det hittat en ny klubb.

Framöver blir det spel i Comet Halden, ett lag som tillhört toppen under många år, men som hade en dipp ifjol. Blir det skillnad nu när Markus är på plats? Lagen ligger också nära varandra rent geografiskt vilket förstås är en fördel när man måste flytta på sig. -Ja, det blev bra med tanke på att jag har haft inställning på att flytta och Norge så blev det skönt att det inte blev så långt ifrån det jag hade tänkt från början. I laget finns redan ett annat exlöv i Libelin Bäckström, vilket förstås måste kännas riktigt bra. -Ja, perfekt att ha någon som man känner, jag och Libbe har ju varit kompisar i 5-6 år nu, berättar Markus för bloggen.

En som Marcus kanske inte känner till som vi (gamla?) gör är ju att laget tränas att inte mindre än Göran X2000″ Hermansson!! Något som Markus har svårare att relatera till då han bara var 6-7 år gammal när Göran, som lagkapten, ledde Björklöven till SHL. -Jag tror inte att jag förstår hur coolt det är lika mycket som du gör.

Göran Hermansson

Foto:Jan Hofverberg

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: