Ny Lövenlåt ser dagens ljus

I samband med morgondagens match mot Södertälje SK i T3 Center kommer en helt ny Björklövenlåt att spelas upp. Bakom ”Vi ska upp”, som låten heter, står det rutinerade coverbandet Over & Out.

Björklöven anger följande på sin hemsida:

– Det är en hästspark som ska peppa både spelarna och publiken, berättar Gerhard Stenlund, upphovsman.

Björklöven har en lång tradition av specialskrivna låtar, från den klassiska ”Löven, ja det är vårat gäng” (1978) via Elasta Boys & Kee Marcellos ”Leve Löven igen” (1995) till Lapdogs båda hyllningar ”För Björklöven” och ”Löven i mitt hjärta” (2014).

– Det har gjorts en del försök genom åren och vi vill inte vara sämre. Vi vill stötta föreningen och pusha spelarna och publiken framåt, att bidra med en positiv känsla och kanske skapa lite positiv uppmärksamhet. Helt i linje med De rätta färgerna, berättar Gerhard Stenlund, som är pappa till Isak Stenlund-Ädelgran, som spelar i Björklövens a-lag.

– Jag har alltid haft ett stort hockeyintresse och varit aktiv i föreningen som tränare i sju år. Det är en fantastisk sport och det känns roligt att kunna bidra på det här sättet, konstaterar han.

Låten ”Vi ska upp” finns från och med i morgon att ladda ner och lyssna på via iTunes och Spotify. Du kan höra ett smakprov HÄR.

***

Här har vi då de andra mer eller mindre klassiska Lövenlåtar och några till:

One thought on “Ny Lövenlåt ser dagens ljus

  • 23 september, 2016 kl. 15:04
    Permalänk

    Ser fram emot realeasen men det finns ju tyvärr ett antal bevis på att det är svårt att göra en hockeylåt utan att det blir pannkaka! Själv hade jag älskat att äntra isen till tonerna av Sabatons ”Resist and bite”. Där snackar vi pepp!!!

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: