Ny fystränare

Björklöven meddelade sedvanligt en nyhet klockan 14.00. Det har varit klart en tid att Jocke Fagervall inte varit nöjd med fysträningen och därför velat få en förändring.

Den förändringen innebär att tidigare spelaren och lagkapten Stefan Öhman nu lägger skridskorna på hyllan och tar över som fystränare. För Stefan Öhman är inte detta helt nytt, redan ifjol var han fystränare i Team Thoren gruppen i högsta ligan i innebandy. En spännande lösning känner jag, få har så bra koll på träning som Stefan Öhman. Han har varit äldst i laget men också i bäst form, nu ska han förmedla sin hemligheter vidare till Björklövens lag från u16 och upptill a-lag. Vill passa på att tacka Stefan för allt han gett till och gjort för Björklöven. Tack för en fantastisk spelarkarriär och skall bli spännande att följa din nya bana.

 

Följande skrev Björklöven på hemsidan:

Efter dryga 1000 seriematcher på seniornivå väljer Stefan Öhman att avsluta sin karriär som spelare. Han lämnar dock inte föreningen utan han tar över som ny fystränare i Björklöven, med övergripande ansvar från U16 Elit och uppåt. Redan imorgon kommer han att hålla sitt första pass då Björklövens a-lag återsamlas efter ett kortare uppehåll.
Joakim Fagervall:
– Det känns helt rätt med Stefan Öhman som ny fystränare då han är väldigt kunnig inom området. Han har alltid varit en av de mest vältränade spelarna i de lag han befunnit sig i och kommer även han att passa perfekt in i vårt system.
Stefan Öhman:
– Träning är något jag som jag tycker är otroligt roligt och jag har länge sneglat på det som något att hålla på med. Nu när den här chansen dök upp var det en för bra möjlighet för att tacka nej till.

6 thoughts on “Ny fystränare

 • 27 mars, 2017 kl. 14:13
  Permalänk

  Jättekul med Stefan kvar i föreningen. En ödmjuk och trevlig människa som jag tror spelarna lyssnar på. Kanon…

  Svar
  • 27 mars, 2017 kl. 15:55
   Permalänk

   Håller med, helt klart en bra lösning för både Löven som Stefan själv Ellge..

   Svar
 • 27 mars, 2017 kl. 15:34
  Permalänk

  Håller med att det är bra att knyta upp Stefan i föreningen sedan får vi hoppas att det blir en förändring i upplägget på fysträningen så det inte blir gamla hjulspår igen. Har för mig att Stefan har ett företag
  ( inriktat på fysträning och teambuilding ) tillsammans med Tobias Thomson. Det är Tobias som har varit fystränare tillsammans med Daniel Ragnvaldsson senaste åren i Björklöven, men eftersom Fagervall inte varit nöjd med fysträningen så kommer det säkert att bli förändringar.
  Tror också att det är bra för dom yngre killarna och tjejerna att Stefan finns i kvar i föreningen som en stor förebild. Till sist så hoppas jag att Sasja klarar att lösa sina problem och att Löven tar tillbaka honom i organisationen igen, det skulle vara kanon för juniorerna.

  Svar
  • 27 mars, 2017 kl. 16:00
   Permalänk

   Det lär helt klart bli en del förändringar i upplägget Plocken, det tycker jag Fagervall varit tydlig med och sedan lite befriande att Stefan i intervjun med hemsidan i dag pratar i termer av SHL-mässig träning. ”Eftersom det är dit vi strävar”. Sedan håller jag helt med dig i tankarna om att Stefan är en utmärkt förebild för yngre killar och tjejer, lite av en ambassadör.

   Svar
   • 27 mars, 2017 kl. 17:13
    Permalänk

    Hörde intervjuerna med Stefan och Joakim på hemsidan och det dom säger låter väldigt lovande, det är nästan så att man längtar till hösten. Läste också att Lars Stenmark är ny materialare i A-laget då får dom ju in en riktig muntergök och glädjespridare i omklädningsrummet, eller ? 😉

    Svar
 • 27 mars, 2017 kl. 16:51
  Permalänk

  Har Björklöven en spelande fystränare innan Jul?
  Tror det börjar klia i fötterna framåt Augusti…Lite skador så…
  Som back är väl också en möjlighet?
  Tro det skulle kunna bli intressant.
  Vi får väl se vad som händer.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: