Ny Frölundaspelare i Löven

Precis nyss damp ett PM från Löven som säger att vi lånar in ytterligare en Frölundaspelare under de kommande två matcherna.

Det rör sig om forwarden Oliwe Fjällström och BJörklöven skriver följande på sin hemsida.

Björklöven lånar in forwarden Oliwer Fjellström under veckans två hemmamatcher mot Modo och Vita Hästen

19-årige Oliwer Fjellström har spelat 17 matcher med Frölunda under säsongen och redan under förra säsongen gjorde han debut i SHL.

– Vi lånar Oliwer för att bredda truppen med en duktig spelare då vi inte vill forcera in våra skadade spelare i matchspel. Jacob Peterson som vi har möjlighet att låna i vanliga fall är på landslagsuppdrag med U19-landslaget så därför kommer Oliwer till oss istället, säger Björklövens sportchef Fredrik Grönberg.

Oliwer Fjellström kommer att spela med tröja #55.

***

Frölunda skriver följande på sin hemsida:

Filip Westerlund drog till Umeå i söndags, Oliwer Fjellström följde efter några dagar senare och spelar för Björklöven i Hockeyallsvenskan redan på onsdagen.
– Dom fick en skada och vi kunde hjälpa till. Samtidigt är det bra för Oliwer. Han är tillbaka efter skada och behöver matcher, säger Frölundas sportchef Fredrik Sjöström.
19-årige Fjellström är utlånad till Björklöven i två matcher – Modo på onsdagen och Vita Hästen på söndag – och är tillbaka i Frölunda Indians i nästa vecka.

***

Har vi fått en ny skada??

***

Noterbart är han också gjort tre matcher i juniorkronorna denna säsong så det blir intressant att se denna lille kvicke spelare. Vi välkomnar Oliwer varmt till Björklöven!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: