Ny forward på G?

Kollade läget med några spelare och tydligen ska Håkan vilja ta in en ny forwards i truppen. Om denna är Mattias Forsberg som det tipsas om i kommentatorsfältet låter jag vara osagt, men han passar ju som handsken i den profil man vill ha, dvs en tuffare attityd med norrländsk prägel. Sen behöver vi ju verkligen fler rightfattade spelare. Att hans två bröder Pitefoppa och Tobbe varit i Löven borde ju också ge en viss fördel. Hur som helst. Här är lite Lövensurr:

När det gäller Oscar Molin så är läget enligt honom helt oförändrat mot tidigare: – Nä, inget värt att nämna. 

+++

Dennis Boström tränar just nu med Löven, men har ännu inte kommit överens om någonting: – Nja saken är att Wirtala söker en annan forward just nu, så det är väl mest jag som väntar. Jag pratar med Surahammar och Teg just nu i alla fall. Vi får se vart det bär av.

Men du snackar även med Löven? Jo, det gör jag, men det är tajt på forwardsidan så att ta en plats verkar tufft. Man vill ju kanske inte vara sistaforward hur mycket jag än vill spela i Löven, är nog bäst för min egen utveckling och söka mig till ett lag jag kan få speltid i.

+++

Anton Edlund befinner sig hemma över sommaren, men hockey i Umeå kommande säsong lär det inte bli: -Nä, det blir nog söderöver. Har kontakt med ett par klubbar.

 

0 thoughts on “Ny forward på G?

 • 2 juni, 2011 kl. 17:01
  Permalänk

  hoppas på forsberg. skulle va kul!

  Svar
 • 3 juni, 2011 kl. 19:52
  Permalänk

  Ja det är ju bara att hoppas på det bästa för laget. helst skulle jag vilja se en spelare som ska vara given för första kedjan som kan producera poäng och vara en kille som kan avgöra i viktiga lägen!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: