Ny förlust som svider

Nä, det ville sig inte ikväll heller och nu finns kanske lite anledning till oro. Det är trots allt rätt länge innan den skadade "förstafemman" återkommer. Hur långt efter ligger vi då? Ändå vill vi inte tro att Löven verkligen ska vara det bottenlag man faktiskt just nu är. Vi vill fortfarande tro att vi med fullt lag kommer att vinna mer än vi förlorar. Fan laget innehåller ju guppar som lirat SM-liiga ifjol. Visst finns det några karaktärer och lite spets i olika grenar, men laget är på det stora lite väl beiget i dagsläget och självförtrondet är knappast på topp. Det känns så ängligt och försiktigt, som om man sitter med ett öppet sår och hockeyguden häller salt för glatta livet.

Tyvärr finns det så många om och men. I dag förlorar vi faktiskt helt rättvist och i takt med en allt längre förlustrad början man bli lite van. Visst stundtals såg PP lovande ut, men PP ska bara vara bra och idag får vi lite utdelning men det räcker liksom ändå inte. Löven nyttjar två av åtta 2:min vilket torde ge 25%, men då Bobcats kontrar med två av sju samt en på Korkens knätackling (5 min + game) är vi ändå slagna. Men om Isaksson satt sin chans eller om om inte ens inträffat… men nu finns inga om eller men att ta till.

Vi ligger näst sist i tabellen, vi ligger näst sist.. smaka på den!! Visst fan smakar det illa, det är inte bara lite dåligt kryddat det är dessutom halvtaskigt upplagt och en alltför halvslarvig servering. Men nog ska det kunna se bättre ut, eller..? Pärkelä, hitto, helvetti.. måste sämpa guppar. Åka skrittsko, voi vitto!! Vad är det då som ska till för att vända det här?? Ptja, vi får nog sova på saken och återkomma.

En fråga som återkommer: Varför gå på hockey när man han sitta hemma med en god bok eller se en film med garanterat lyckligt slut? Tja, självplågare kanske..

+++

Hoppas det gick bra med farbrorn som fick en förlupen puck i pannan också, gäller verkligen att vara på tå när man ser hockey i Umeå Arena. Där kommer puckarna lite hipp som happ och där ingen förväntar sig. Både på isen och läktaren tydligen. Vad vi kunde se slapp han ju se hela eländet iaf. Krya på sig!!

Matchfakta

+++ 

Varför cykla till Teg i kyla och snålblåst, därtill se på risig hockey när man han sitta hemma i värmen med en god bok, lite te och nybakade scones eller se en film med garanterat lyckligt slut och samtidigt frossa i lösviktsgodis?

Ja, varför… någon som har ett svar??

 +++

Lite positivt fanns det trots allt…. 

!!! Christoffer Thörn. Han vänder matchen i första perioden. Först en rejäl tackling, sedan fixar han en utvisning med fart och fläkt och avslutar med att ligga bakom 1-1 målet. Att han sedan felpassar i sista anfallet ser vi mellan fingrarna med.

!! Fredrik Öberg fick igång lagets 5 mot 4.

! Martin Johansson. Tvåmålskytt. Bra skott vid första och sätter sen en retur.. i boxplay!

?? Spelarbyten. Vid två tillfällen i tredje perioden spelar vi med 6 man. Vid det första tillfället kan jag inte uttala mig, men vid det andra måste vi ha spelat rätt länge med för många spelare på isen. Det allra värsta var att vi så tillbakaressade andra tillfället att Andersson/Eloranta hade behövt slänga in både en eller ett par för att få ordning.

Ny match på fredag, bra så.. prra så!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: