Ny förlängning för #26 Boström

Björklöven meddelade tidigare i dag att man förlängt t.o.m. december med den sedan återkomsten så lyckade #26 Linus Boström.

Sportchef Daniel Johansson sa följande till hemsidan:

– Linus har till laget bidragit med hårt jobb och attityd därför känns det rätt att förlänga hans avtal med ytterligare en månad.

Så klart skönt för både oss vid sidan av och inte minst Linus själv med förlängt kontrakt. Men hans comeback eller återkomst denna säsong inget annat än en saga.. Under säsongen 14/15 ett mål på 21 matcher och -8 och under denna säsong rätt häftiga 8 p (3+5) samt +7 på 20 matcher.

Med +7 bäst i laget och under de 20 matcherna har Linus snittat 10:22 min per match. Om man sedan adderar poängproduktionen har Linus bättre poängsnitt än bl.a. trion #37 J Andersson, #29 Stenlund-Ädelgran och #91 Högberg trots att dessa iaf till och från dessutom haft mycket speltid och förtroende även i PP. Linus ska på sin höjd döda BP och försvara.

En helt klockren förlängning och här hoppas man att det framöver möjligen går att hitta en lösning för hela säsongen, tycker helt klart att Linus förtjänar det.

3 thoughts on “Ny förlängning för #26 Boström

 • 1 december, 2016 kl. 20:56
  Permalänk

  Borde ha varit ett kontrakt för resten av säsongen.
  Boström bidrar med sitt enkla spel mycket till löven. Är en spelartyp som de egentligen har ett överflöd av men tyvärr ser det inte ut så på matcherna. Boström ska ha en plats i truppen även om alla är skadefria.

  Svar
 • 1 december, 2016 kl. 21:44
  Permalänk

  Kan inte annat än hålla med.
  Säsongen ut. När stänger fönstret?
  Han har ju spelat 7 säsonger m denna och varit A. Har ju förståelse att hans sista säsonger inte blev bra när han spelade m ryggproblem.

  Blir väl lite tårta på tårta när Dalle har satsat på grovjobbare. Man kanske ska låna ut någon annan dyrare som inte kommit upp till lönenivån?
  Känns inte direkt som Dalle fått så mycket spets för alla miljoner?

  Ser också att man tar Linus nästa säsong också. Allt hänger väl på vad han kostar och om han vill?

  Svar
 • 1 december, 2016 kl. 23:20
  Permalänk

  Linus före många i dagen trupp .. Finns många fler än hetta som kan lånas ut tills deras kontrakt går o bryta ! Linus är stark me pucken o spelar enkelt o gör nytta .. Till skillnad från andra som ej tillför något överhuvudtaget men Lyfter lön o säkerligen betydligt högre än Linus .

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: