Ny dagen D

Enligt konkursförvaltare Staffan Bäckström kommer troligtvis besked om Lövens vara eller icke vara på måndag senast tidigt tisdag morgon . Min känsla är att klubben tagit små steg i rätt riktning under veckan som gick, men självklart vågar man inte ut något i förskott. När vänta är det enda vi in dagsläget kan göra vänder vi istället blickarna mot Tyskland och laddar inför Sveriges semifinal mot Tjeckien som börjar om en dryg halvtimme. Tips? Får vi första målet blir det svensk seger. Varför inte klassiska 4-2? ger vi Tjeckerna samma möjligheter till kontringar som senast blir det däremot torsk.

+++

Den uppmärksamme har säkert noterat Christers kommentar kring nätverket Norrhockey. Känns skönt att någon försöker ta tag i frågan. Det är knappast en dag för sent. Gå gärna in på sajten och kolla vad de skriver. Såg även att den forna storklubben(?) Boden har rejäla problem. Ingen tränare, inga spelare samt endast 8 kontraktsförslag ute. Läs om detta här.

0 thoughts on “Ny dagen D

 • 22 maj, 2010 kl. 14:13
  Permalänk

  Boden saknar tränare? Det passar ju bra — vi har 2 tränare som vi gärna byter ut mot Slettvoll. Då kan Mollhell gå till Boden!

  Svar
 • 22 maj, 2010 kl. 15:48
  Permalänk

  Svar till David Weinehall (2010-05-22 14:13)
  Jo, den vore en bra lösning. Nu tror jag aldrig att Mohell kommer att bryta sina kontrakt. Vi får nog förlika oss med dom som tränare och handen på hjärtat, varför ogillar vi dom? För att Slettvoll erbjudit att träna laget gratis? För att styrelse och rekonstruktören signade dom. Killarna själva har ju faktiskt bara tackat ja till ett erbjudande som ingen av oss andra skulle tacka nej till, än mindre överge.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: