Ny back klar

Björklöven presenterade just backen Zack Palmquist som sitt senaste förvärv.

Klubben skriver följande på sin hemsida.

Jag är glad att vi kunde landa Zach Palmquist. Det är ett rutinerat tillskott till vårt lag. Han är en tvåvägsback som ska in och bidra såväl offensivt som defensivt, säger Björklövens sportchef Per Kenttä.

Efter avslutad tid på college fick Palmquist ett kontrakt med NHL-laget Minnesota Wild. Något NHL-spel blev det dock inte under de tre åren som kontrakterad av Minnesota. Istället blev det drygt 210 matcher och 69 poäng i AHL i Minnesotas farmarlag Iowa Wild. Säsongen 18/19 spelade Palmquist för Lehigh Valley Phantoms i AHL där det blev 14 poäng på 66 matcher.

-Jag är väldigt glad och tacksam över att det är så många företag som ställt upp bakom Björklöven och möjliggjort våra senaste värvningar. Det finns ett otroligt engagemang och intresse för Björklöven och utan dessa externa insatser, utöver ordinarie partneravtal, hade vi inte kunnat stärka truppen på det sätt som vi gjort. Jag vill även lyfta fram att styrelsen genom aktivt handlande varit bidragande till att vi lyckats med vår spelarfinansiering i det här skedet. säger Vd Anders Blomberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: