Nu måste någonting hända!

Björklöven inkasserar sin femte förlust på lika många försök och nu är då mitt tålamod slut. Nu måste klubben agera och jag väntar med spänning vad som kommer att ske. Får jag höra fler floskler och lama ursäkter om oturlig start, individuella misstag och att vi kom igen efter 0-2, då får banne mig Björklöven ersätta min dator om jag råkar slå sönder den.

Den här parodin på hockey måste få ett slut. Björklöven av idag är inte av hockeyallsvenskt snitt och händer inget nu är jag rädd att det är för sent. Vi vet att att vi knappt sett en rakt igenom bra genomförd match över 60 minuter sen Tommy Jonsson tog över. Nu är de minuter som är något att ha väldigt lätträknade. Vi har en målvakt som behandlar pucken som en tvål, vi har en backbesättning som är virrigare än en alzheimers patient och en ledning som hellre tuggar tuggummi och tittar på matchklockan är manar på grabbarna. Det mest oroande är väl vart man ska börja? Det är ju inte bara en sak som är fel. Pratade med många i pauserna och alla är lika chockade, hur kan det se ut så här? Ledningen har fått bygga sitt lag precis som de ville och så ser det ut så här?

Förstår att klubben är livrädd att agera när man propagerat kontinuitet och det ihop med alla skriverier som varit det senaste året så vill man inte framstå som desperata, men tyvärr är det precis där vi är. Något måste göras. Även om det kostar pengar att lösa krisen i form av värvningar, sparkade spelare/ledare så kostar också varje åskådare som stannar hemma pengar i form av uteblivna intäkter. Det var ca 1000 personer på plats ikväll. Hur många kommer framöver om detta får fortsätta?

Hur känner ni som läsare?

21 thoughts on “Nu måste någonting hända!

 • 28 september, 2016 kl. 22:30
  Permalänk

  Efter matchen mot AIK borta trodde jag verkligen att det skulle vända. Nu har man lyckats torska två raka mot nykomlingar, i hemmaborgen. Sista dessutom med 0-4. Är det ett skämt? Jag hoppas att man agerar nu och inte om fem matcher.

  Svar
 • 28 september, 2016 kl. 22:43
  Permalänk

  Mitt recept på trendbrott:
  Tränare: Hans Särkijärvi
  Forwards: Per Ledin, P-Å Skröder, Hutchings
  Backar: Vad fan som helst som är ledigt, helst 5 st.

  Svar
 • 28 september, 2016 kl. 22:49
  Permalänk

  Längtar tills Tommy ryker! Och Åkerblom likaså….. Försvinn.

  Svar
 • 28 september, 2016 kl. 22:55
  Permalänk

  Vi ligger så otroligt taskigt till.
  Killarna har inget självförtroende. Vi har skador på tänkta nyckelspelare som bli borta länge.
  Det finns inget som ens gör att man känner att det kan vända.
  Vi har en målvakt som tappat allt självförtroende. stå i mål bakom vårt försvar måste vara en mardröm. Men det skulle behövas en mv som kan stå på huvudet.
  Något måste hända, något måste vara på gång i kulisserna.
  Otroligt märkligt att man inte har sett till att ersätta Kim, kommer han någonsin tillbaka?

  Svar
 • 28 september, 2016 kl. 23:05
  Permalänk

  Björklöven och den interna prestigen.

  Svar
 • 28 september, 2016 kl. 23:15
  Permalänk

  Det var många som gnällde på våra ”lata” spelare som inte tog jobbet under Tommys vingar. Tänk att det kan se ut så här fast det sprudlar av energi från våra nya spelare.
  Vi har tappat vår hjärta och identitet, men det är huvudsaken att vi har kontinutet…

  Svar
 • 28 september, 2016 kl. 23:35
  Permalänk

  Jasså, det gick inte att göra omelett utan ägg…
  Trodde man det när man byggde laget? Det finns inga genvägar!
  Sportsliga framgångar har alltid sin grund i en sund organisation med en stor ödmjukhet och höga krav på samspel och ett absolut lärande av varandra och andra framgångsrika organisationer och personer. Alla duktiga och kravställande drivna personer har drivits bort för att de ställt obekväma krav på bättre kvalitet. Det är en usel kvalitet bland sportsligt heltidsanställda!.
  Idag ser vi också just resultatet av en långvarig usel ungdoms- och juniorverksamhet då det inte finns några självklara juniorer av klass kvar i föreningen att låna upp nu när det nu verkligen behövts, de har stuckit till andra klubbar pga, just det, usel kvalitet. Istället kliver Linus Boström in och är bäst ikväll! Fagervall och Jäger måste rädda upp detta nu och börja rensa rakt igenom slyn av dyngbuske.
  Ett hett tips! Satsa också långsiktigt och släpp fram alla talangerna underifrån, då måste alla äldre bekväma latmaskar också tävla för att få behålla sin plats. Sportsliga framgångar skall belönas inte bestraffas, först då kan man börja prata om förändringar!

  Svar
 • 29 september, 2016 kl. 00:05
  Permalänk

  Förslag till åtgärder:
  1. Ny målvakt. 80% är inte ok!!
  2. Bättre försvarsspel över hela banan. ALLA måste spela klart situationerna. Vissa spelare spelar alibi-hockey i närkamperna.
  3. Spela rakare på mål och sluta dribbla vid blå-linjerna!

  Svar
 • 29 september, 2016 kl. 00:28
  Permalänk

  Alla jublade förra säsongen när TJ skrev på o alla jublade. Resultatet vet ju alla nu..
  Alla jublade när Fagervall skrev på som GM o vi alla trodde på förändring o hur ser det nu? Samma TJ, samma ”spel” o samma resultat!? Vad fan är problemet i den här föreningen? Enda sättet att få till en förändring är nog att T3 står tom nästa match för oss supportrar lyssnar ingen på annars. Brevet som Gd skrev ligger nog skräpkorgen också ska ni se
  Hemskt att se Löven spela nu o ännu hemskare med buropen ikväll (igen)
  Jag är definitivt ett visset löv o längtar tills eländet tar slut

  Svar
  • 29 september, 2016 kl. 06:43
   Permalänk

   Håller med. Enda som kanske får dom att fatta är att stanna hemma. Är ju verkligen inte bra ekonomiskt men det måste statueras exempel. Förlorar ännu mer när vi hamnar i div 1 med dessa inkompetenta tränare och SC.

   Svar
 • 29 september, 2016 kl. 00:40
  Permalänk

  Förslag till åtgärd:
  1. Byt ut sportchef, ett misslyckande
  2. Byt ut huvudtränare, behåll ev Åkerblom
  3. Byt ut ungdomsansvarig Lars Stenmark
  4. Tillsätt Fagervall som tf ny huvudtränare för A-laget
  5. Tillsätt Jäger som tf sportchef för både A-lag som junior och ungdom
  6. Välj ut en duktig huvudtränare för U15-U13 oc en huvudtränare för U12-U10 ej pappa!
  7. Presentera en ny organisation och ta in resurser från sponsorer då alla förstår att det är billigt med att försvara ett nytt kontrakt istället för att riskera division 1 och då ställer alla upp.
  8. Ta in Virus, Nevalainen, Slettwoll och alla duktiga resurser som stöd för alla i organisationen som bollplank att nyttja, de ställer upp om detta är på riktigt.
  9. Plocka bort outbildade tränare från ungdoms- och juniorlagen, det viktigt att lära in rätt tidigt annars måste juniortränaren jobba bort felen senare
  10. Ställ upp sportsliga mål för uppflytt av spelare och tränare, ställ riktiga krav på utbildning och resultat redan från U10 då får ni också målmedvetna ledare som känner att de kan satsa sin tid.

  Svar
 • 29 september, 2016 kl. 06:40
  Permalänk

  Till er TJ, Markus och Dalle, försvinn från min förening omedelbart. Har ni ens en uns av självkritik packar ni era väskor omedelbart och beger er långt från Umeå. Jag är så förbannad så det kokar av ilska. Se sen för faan till och plocka in Kevin L på direkten, han finns ju för helvete redan i stan. AGERA NU FÖR IN I HELVETE.

  Svar
  • 29 september, 2016 kl. 09:48
   Permalänk

   Jag är benägen att hålla med. Ta in någon gammal med lövenbakgrund som visar lite hjärta. TJ verkar inte ha något som helst driv överhuvudtaget utan ser verkligen bara detta som ett jobb. I grunden är det såklart ett jobb men det behövs fler eldsjälar som brinner för ”märket på bröstet”.

   In med Kevin, tammefan den enda som verkligen visat vinnarskalle, och så plockar man bort han???

   Svar
 • 29 september, 2016 kl. 09:57
  Permalänk

  Man har satsat hårt ( och dyrt)….på tränare…sportchef…Generalmanager o.s.v och minskat på kostnaderna på spelar trupp med ”utvecklingsbara” spelare. Man tog en chansning och nu får man betala priset.. Tj måste bort han har inte och kommer inte få ordning på det här….ner med Fagervall I båset… ( vad f-n ska man med en general-manager till när man just nu håller div 1 – klass? ???) Satsa på att rusta klubben så vi inte åket ner i div. 1…utan klarar kvalet. .Resultat över det känns som bonus i dagsläget.

  Svar
 • 29 september, 2016 kl. 10:32
  Permalänk

  Vet att många kommer hoppa på mig nu tycker hela konceptet är pajas . En organisation som ska vara SHL mässigt och vi håller just nu riktigt dålig HA klass. Ett riktigt skämt att ha en gm och massa sc. Satsa pengar på spelar truppen ! Är som det som lockar publiken till arenan

  Svar
 • 29 september, 2016 kl. 11:15
  Permalänk

  Vad gör Sasja&Matushkin? Perfekta ersättare som tränare. Jäger som sportchef. Lindskoug i kassen och några nya backar. Där har vi en bra början….

  Svar
 • 29 september, 2016 kl. 12:13
  Permalänk

  Vill inte reta upp folk, men jag håller fast vid att vi måste alla hjälpas åt och stöta vårt lag nu i
  en svår situation. Ropa på att alla skall avgå och att sparka folk leder ingenstans. Köpa nytt hela tiden
  hjälper inte heller. Kanske, tveksamt, för stunden, men inte på sikt. Björklöven är en förening som skötts
  illa länge. Enda sättet är att arbeta långsiktigt och bygga upp en trupp i harmoni där alla klart vet sina roller. Men just gäller, som sagt, att vi måste alla hjälpas åt och stöta vårt lag. Uppmuntra i stället för att
  odugligförklara och tillintetgöra. Självförtroende är viktigt och de saknar de våra nu.

  Svar
 • 29 september, 2016 kl. 12:59
  Permalänk

  Rune förmodligen driver du med oss! Eller så begriper du dig inte på sporten. 95% av publiken och fansen vill bli av med tränar duon. Truppen och speciellt backarna var skit från början. Så klart folk blur förbannad på dig! Jag blev det nu!

  Svar
  • 29 september, 2016 kl. 14:02
   Permalänk

   Jag tror faktiskt inte att han driver. Däremot så tillhör han nog de fans som ser Björklöven som något slags hobbygäng, och inte ett elitlag som många brinner otroligt starkt för. Dessa fans kan inte se Löven som ett elitlag som många brinner för, för då borde de förstå att laget väcker känslor. Att anse att fans inte ska kunna ha åsikter, och kritisera, är för mig helt absurt. Och att kalla fans som har åsikter för medgångssupportrar är såklart helt galet. Åsikter har man för att man bryr sig. En av de bästa sakerna med Löven är att så många fans bryr sig om vad som händer, så hoppas att alla fortsätter med det. Självfallet så får det inte spåra ur.

   Svar
 • 29 september, 2016 kl. 14:28
  Permalänk

  Check på punkt 2. Fortsätt att städa föreningen en gång för alla och entlediga samtliga som företräder åsikter om att inte ställa krav på sportslig prestation! Det finns många bromsar kvar i föreningen! Björklöven måste börja agera som en elitförening om man någonsin skall bli en!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: