Nu korkar vi upp

I går blev den defensiva klippan klar. Olli Korkeavuori hämtas från vårt östra grannland och nog börjar Löven likna en finsk koloni alltid. Men jag skiter blankt i vart vår spets kommer ifrån, så länge den tillför är jag nöjd och ifall det blir sisu, finsk bastu och Lapin Kulta så är väl det bra. Inte så oväntat att Arto kan den finska marknaden bra och att han bakar in en kortare ångerrätt ser jag enbart positivt på.

Möjligen att laget skulle må bra av ytterligare en back.. men i första hand behövs forwards och gärna målskyttar. BD-kedjan känns vass.. men jag skulle mer än gärna se två nya lekkamrater till Eetu så att det blir vår första lina. Jag känner mig på något märkligt sätt rätt trygg med Arto och hans bygge. Känns som att han har bra koll på marknaden och då han är den enda med full insyn i vår ekonomi innebär det samtidgt att andra får drömma och spekulera kring vilka pjäser som kan tänkas tillkomma… Ge mig en sjukt vass målskytt så tror jag att målsättningen PO är fullt realistisk.

+++

Desporadovich verkar ha gett sig tusan på att lira i grön-gult i vinter, nu kommer enligt hur jag tänker försöka slå sig in via grön-vitt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: