Nu drar det igång

Träningsmatcher är ju för oss fans egentligen helt oviktiga, men samtidigt sjukt efterlängtade. Dels får man ju se sitt älskade lag igen efter en sommar av längtan och nu är det ju tiden då man ska  hinna lära sig nya spelare, deras nummer, hinna analysera vem som kommer ta klivet, vem som borde lira med vem.

Första hållplatsen lämnas idag. Vart slutar resan 19/20?

Sen söker man ju efter spår av förändringar från ifjol, frågar sig om PP kommer bli bättre och om PK kommer bli tätare? Man frågar sig vidare om Steken hinner jobba med Canata så han är redo för stor is innan premiären? Vem av Hutchings och Crandell kommer stå till vänster i PP? Eller tar de varsitt PP? Tre eller fyra forwards i PP? Kommer Acke bara spela PK?

Vinner vi och i så fall, är det bra? Vän av ordning vet vad en seger mot Luleå kan innebära. Låt oss släppa pucken! Säsongen 19/20 är äntligen igång!

”Försäljningen är ungefär i samma nivå!”

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana gärna in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in oddsen för i kväll.

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda matcherna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: