Nu är Weigel officiellt presenterad

Det som i går kablades ut av MrMadhawk är nu bekräftat av Björklöven. Fredrik Weigel lämnar finska Jukurit och ansluter direkt till Björklöven och väntas debutera redan i morgondagens utsålda bortamöte med MODO.

Klubben skriver följande på sin hemsida.

27-årige Fredric Weigel ansluter till Björklöven från Jukurit i finska ligan där det blivit fyra poäng på 17 matcher. Weigel hann under tre allsvenska säsonger i Södertälje och AIK med 114 poäng på närmare 180 matcher innan han flyttade till Finland inför säsongen 19/20. Under säsongen 18/19 spelade den spelskicklige centern i AIK där han gjorde sin poängmässigt bästa allsvenska säsong med 41 poäng på 52 grundseriematcher vilket gav honom en niondeplats i poängligan.

-Jag har haft koll på Fredric ett tag och det fanns inte mycket att tveka på när han blev tillgänglig. Vi får in en hårtjobbande center som har sina styrkor i offensiven och i powerplay. Fredric är en riktig publiklirare, säger Björklövens sportchef Per Kenttä om värvningen.

Vi hälsar Fredric välkommen till Umeå och Björklöven.

***

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

One thought on “Nu är Weigel officiellt presenterad

  • 8 november, 2019 kl. 12:49
    Permalänk

    Är han spel klar till Modo matchen?

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: