Nu 3-0 ledning efter två perioder

Ett effektivt anfallsspel och en omutlig Kevin Lindskoug gör att Björklöven något orättvist leder med hela 3-0 efter två perioder.

Timrå har fortfarande ett spelmässigt övertag, men det är Björklöven som gör målen. Vid det andra målet var det åter igen nyförvärvet Fredrik Hetta som precis som vid 1-0 gjorde mål framspelad av William Quist. Quist bröt sig starkt fram efter högerkanten som sen kunde servera hete Hetta med en perfekt macka och Hettas avslut var kliniskt.

Även vid 3-0 var det Quist som var regissören bakom. Ett härligt pass ifrån bakom mål gjorde att Alex Hutchings kunde sätta sin första kasse i Björklöventröjan. Detta var också lagets första mål i powerplay i år och det var ju en av våra tre nycklar till seger (50 % just nu). Timrå vann skotten i den andra perioden med 13-7 (Totalt 23-17) och då var ändå den defensiva insatsen stark som ofta hindrade Timrå att nå fram med skotten. Håller vi ut i tredje?

***

Tyvärr måste vi konstatera att Västerbottens TV-puck lag åkte på en tung förlust mot Västmanland (1-4) och är därmed utslagen ur årets upplaga av TV-pucken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: