Nödvändiga tre pinnar mot Vita Hästen

Laget kunde i kväll resa sig på åtta, eller möjligen nio och återigen besegra Hästen hemma i T3 Center. Denna gång med 2-1, förra gången vann vi med 3-0. Vi inkasserade i kväll alltså en otroligt viktig och helt nödvändig seger mot Norrköpingsgänget HC Vita Hästen.

24082144393_5235e05003_b

Måljubel tidigare under säsongen. Arkivfoto: AXELLÖF

För att spana in fler Lövenbilder från AXELLÖF, klicka HÄR.

MegazoneSkönt som sagt att få ruska av sig de tre tappade poängen och komma upp på vinnarspåret igen. I det läget som vi är räcker det inte längre med enstaka poäng heller, nu gäller det att få några till vinster på raken för att vi ska ge oss själva chansen att blanda oss i på allvar. Nu har vi även Mora IK kvar att möta så på så sätt en del i egna händer. Otroligt härligt dessutom att vi återigen kunde vinna mot Vita Hästen. Skulle vi på något sätt lyckas krångla oss till ett slutspel vet vi nu att vi helt klart återigen skulle kunna plocka poäng hemma i T3 Center.

Bloggen återkommer så klart med eftersnack, high lights och presskonferensen under kvällen. I morgon lite reflektioner som bloggen alltid brukar bjuda på. Men HÄR hittar du så länge allt om matchen och HÄR aktuell tabell.

Vad har du själv för tankar efter segern och vilka skulle du plocka som matchens Löv? Skriv gärna en kommentar då fältet som vanligt är fritt.

Megazone

One thought on “Nödvändiga tre pinnar mot Vita Hästen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: