No comments..

Intervjuad på hemsidan. Knappast förvånande att Mattias Lundberg svarade "Inga kommentarer!" på frågan varför han allt för ofta svarar just, inga kommentarer.

Intervjun gav egentligen inga som helst besked även om Mattias menar att "de börja närma sig ett avslut" gällande VD-frågan. Vad gäller sportchef och tränare tolkade jag svaret "att de nu efter OS-uppehållet tagit ganska rejäla steg mot att konkretisera och göra klart på sportsidan" som att något kommer hända inom kort. Men att de jobbat under en längre period och haft en bra dialog med Arto och Jocke kan man väl ställa sig lite frågande till. Jag menar varför skulle de skjuta fram deadline gällande avtalsförlängning eller avtalsslut med Sirviö om dialogen varit bra och de haft beskedet hela tiden?

Min känsla är att sportsidan kommer vara klar före VD:n presenteras, sportsidan tror jag kommer presenteras inom 1-2 veckor. Jag har dock bilden rätt klart för mig efter intervjun att det kan komma något eller några oprövade namn. Det viktiga är att man brinner för uppdraget och klubbmärket, kanske inte vilka meriter man har på papperet.. Visst var det något sådant Lundberg sa, hur tänker du själv kring vad Mattias säger i intervjn??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: