Nils Andersson till Växjö

Folkbladet går idag ut med att Nils Andersson lämnar Björklöven för spel i Växjö. Detta är uppgifter som Löven4Ever känt till i över en månads tid, att ett kontrakt med Växjö varit klart OM Löven skulle gå i konkurs eller om man inte klarar av att behålla sin allsvenska status. Nu gäller ju det senare och då har det bara varit en tidsfråga innan denna nyhet skulle bli offentigt. Bloggen önskar den alltid så trevlige Nisse lycka till i sin nya klubb och välkommen åter.

Folkbladet uppger även att en överklagan nu är ivägsänd och det känns skönt att såpan nu äntligen kan få ett slut och vi kan fokusera på det som kan fokuseras på. Om det sen är division 1 eller allsvenskan återstår väl att se, men chansen att förbundet nobbar Sundsvall två gånger är väl mindre än en på miljonen, i bästa fall. Man träffas inte av en atombomb två gånger… eller?

+++

5 miljoner kronor. Så mycket ska Björklöven tydligen ha i budget kommande säsong enligt Jimmy. Vart den uppgiften egentligen kommer ifrån har jag ingen aning. Vi kanske förresten ska rösta in farmor i styrelsen, så det blir lite ordning?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: