Niklas Pavel byter klubb

Niklas Pavel, som mellan 2016-2018 gjorde 92 matcher i Björklöven, lämnar Tjeckiska Motor Ceske Budejovice efter 19 matcher , 0+0 i poängprotokollet, -11 och 42 utvisningsminuter. Säsongen kommer nu avslutas i danska Frederikshavn White Hawks.

Pavel byter både klubb och land. Foto: Löven4Ever

– Jag ser verkligen fram emot att representera Frederikshavn White Hawks, och jag kommer att ge järnet och göra allt för att bidra till att vi vinner. Jag vill arbeta hårt för laget och klubben, och jag och min familj ser verkligen fram emot att komma till Frederikshavn, säger Niklas till Metal-ligaen.

Tanken är förstås inte att Niklas ska stärka offensiven utan hålla rent framför mål, vilket vi vet att han kan. – Om folk lägger näsan efter en målsvälare i Niklas Pavel, kommer man bli besviken. Men vi har att göra med en 100 kg tung rygg som kan städa upp framför målet. En spelare du slår på och en spelare som levererar varorna i det defensiva arbetet. Sammantaget precis vad vi letat efter, och vi är mycket glada över att ha Niklas Pavel med i truppen. Vi har haft en bra dialog med Niklas Pavel nyligen och vi är övertygade om att vi har hittat rätt defensiv förstärkning under resten av säsongen.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

4 thoughts on “Niklas Pavel byter klubb

 • 4 januari, 2021 kl. 15:09
  Permalänk

  Alltså hur många matcher spelar de per säsong i Tjeckien? Och 42 utvisningsminuter på 542 matcher, har han blivit snäll?

  Svar
 • 4 januari, 2021 kl. 17:06
  Permalänk

  Synd inte han spelade i löven iår då hade någon stått upp för Kevin i målet iallafall

  Svar
 • 4 januari, 2021 kl. 20:44
  Permalänk

  Saknar Pavel och hans spel, man visste alltid vad man fick. Ingen som vågade sig på oss när han var med. Hans sätt att stå upp för klubbens färger är också unikt.

  Svar
 • 4 januari, 2021 kl. 23:36
  Permalänk

  Håller med, vi behöver en sån i laget men då en forward.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: