Ni minns va…?

10 mars 2020 hemma mot MODO i den finalserien som tyvärr aldrig fick spelas klart, stämningen inför var otrolig och sanslös häftig. Vi som var där upplevde det på plats, ni som följde från tv eller padda etc. kände det garanterat också.

Vi är bara tre segrar från SHL och Timrå kan dra precis till samma ställe som MODO skulle i fjol. Nu kör vi och fortsätt backa Löven via 50/50, #Fyllhallen och kanske souvenirshopen.

Tre segrar kvar, nu ända in i kaklet! #ouppklaradeaffärer

Kommentarer, tankar eller reflektioner.. fältet som vanligt rätt fritt.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet.

2 thoughts on “Ni minns va…?

 • 9 maj, 2021 kl. 20:56
  Permalänk

  Hockeyguden håller inte på Löven klubben som aldrig kan eller får lyckas, är det inte idiotiska beslut från hockeyförbundet så är det skador och slutligen coronasjukdomshelvetet som sätter stopp. Detta kan inte ens Jesus Kenttä råda bot på. Marklunds kan slappna av de slipper Löven även i fortsättningen. SHL är inget för Löven vi får försöka finna oss i detta.

  Svar
 • 9 maj, 2021 kl. 21:29
  Permalänk

  Tyvärr alldeles för dåliga. SHL är inget för Löven någonsin. 4-1 till Timrå o SHL platsen är säkrad. O nästa år blir det inget heller. Då kommer ett hårt satsande HV ner + att både Västerås o Modo storsatsar. Så bye bye SHL.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: