Nevva till Timrå

Patrik Nevalainen kommer att fram till den 16 januari att vara utlånad från sitt Rauman Lukko till Timrå, uppger Timrå på sin hemsida: – Vi har fortfarande skador på våra backar och vi tycker detta är en bra kortsiktig lösning då det i första hand är ett lån till den 16 januari. Det ska även bli intressant att se Patrik spela i Elitserien, och vi hoppas att han kan vara tillgänglig för spel i måndagens match mot Södertälje, säger sportchefen Stefan Lindqvist.

0 thoughts on “Nevva till Timrå

 • 1 januari, 2010 kl. 20:02
  Permalänk

  Dags för löven att försöka få hem några av killarna.

  Svar
 • 2 januari, 2010 kl. 11:37
  Permalänk

  Ännu en i raden av de som inte ansågs hålla för Allsvenskan och Löven, men uppenbarligen håller för ES.. vilka kommer vi kicka år och sedan läsa om ska lira i ES??

  Svar
 • 3 januari, 2010 kl. 14:03
  Permalänk

  Patrik N var en usel hockeyspelare i Löven, i egen zon. Han tillhärde en av de sämsta vi haft i egen zon och han platsade helt enkelt inte i laget. Det hade han inte gjort om löven spelat i div 3 ens. Att nu timrå vågar chansa tyder på 1. dålig scouting 2. man struntar i att han är en fara i egen zon. Att sen säga att det var dåligt av löven att skeppa honom är att bevisa okunnighet om sporten hockey

  Svar
 • 3 januari, 2010 kl. 15:11
  Permalänk

  Svar till Anders (2010-01-03 14:03)
  Nu är det väl ingen som direkt har sagt att det var fel av Löven att skeppa honom, men visst är det lite märkligt att vi har svårt att få spelare att blomstra i Löven? Sen känns det väl lite konstigt att du påstår att folk inte kan hockey samtidigt som du säger att Nevva inte skulle platsa i div 3.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: