Nevalainen släppt av Malmö

Patrik Nevalainen ryktades tidigare i veckan till Almtuna och nu kablas nyheten ut att han och Malmö som väntat går skilda vägar. En källa till bloggen uppger att Patrik skulle få speltid, men inte hur mycket eftersom dom än inte vet vilket lag dom får. I det läget väljer han att få mer speltid i en annan allsvensk klubb till samma lön. Sund inställning måste man ju tycka. Ska vi tippa att det blir klart med Almtuna inom kort?

+++

Jonathan Carlsson, som säsongen 07/08 var utlånad från Brynäs kan vara på väg att lämna just Brynäs för Rögle.- Rögle är intresserade men vi har inte hunnit prata med dem ännu. Jonathan är inte i beslutartagen förtillfället, berättade agenten Tommy Öström för bloggen GrönvitaSumo under veckan.

+++

Mattias Wennerberg aktuell för Sundsvall. Yak…heja alla andra allsvenska klubbar som visat intresse.
 
+++
Joakim Fagervalls Tingsryd ska idag ha gjort klart med Örebros målvakt  Michal Zajkowski. – Vi är så pass nära att jag räknar med att det blir klart under torsdagen, säger klubbens sportchef Anders Gustavsson. Vid en sponsorträff i kväll kommer Michal Zajkowski att presenteras som en av tre nya spelare i Taif. De andra två är kanadensare, varav en av dem har dubbla pass.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: