Nevalainen grattar!

Fler och fler och egentligen alla vill gratta, vi har sökt och kontakt med många f.d. Löv och nu är det Patrik Nevalainen som skickar sin hälsning. Patrik är en av de fyra som vi skickade till J-VM för  några år sedan och som vi tidigare skrivit om och hoppas ska återförenas i vår vackra tröja.

I vår serie serie "Green Connection" följer vi gamla Löv, visst håller du fortfarande koll på hur det går för Löven? – Självklart håller jag mig uppdaterad både genom spelare och vänner.

Är det någon spelare du tycker överraskat hittills? – Jag vet inte om man ska säga överraskad, men jag tycker att hela laget har varit stabila.

På fredag är det stor jubileumsmatch mot TSK, har du något resultattips att bjuda på? – Jag tror Löven tar det, 5-1 och härligt tryck på läktarna. Blixt stänker in sista pucken.

Blixt som sista målskytt, vi har förutspått att han kommer duscha tidigt. Om du fick uppvakta med valfri present till 40:åringen, vad skulle du ge och varför? – Att vi tar oss tillbaka till Allsvenskan redan denna säsong! Det förtjänar både klubben och stan. Alla ungdomar ska minst få se Allsvensk hockey.

Har du någon hälsning till alla grön-gula Lövenfans runt om i landet? – Stötta laget när det behövs som mest! Vi ska tillbaka!

Stort tack Patrik, du är alltid välkommen hem! – Tack själv, ha de gött!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: