Nedsläpp 19:00 i LF-arena Piteå

då det i kväll är dags för säsongens första träningsmatch för våra gröngula hjältar. Utifrån följande laguppställning ser vi att Alexander Eriksson, Mattias Wennerberg, Niklas Zetterström och Fredrik öberg vilar. Om nu de unga ska få chansen att visa upp sig är det väl rätt att snurra runt lite på folk så här i början. Av de saknade hade det väl varit mest intressant att se Eriksson och den nu slimmade Öberg. Då Siken vaktar kassen får vi vänta ytterligare en tid innan dansken Galbraith debuterar.

De spelare undertecknad och Löven-Bloggaren är mest nyfikna på är den unge högerfattade backen Jesper Eriksson, den try out-spelande Ville Vikeväinen och Aki Heino. Bland forwards ska det bli spännande att få se vad Tero Koponen, Viktor Lindgren, Eetu Qvist och den unge bjässen Christoffer Forssén kan hitta på och bidra med. Utifrån de träningar som gjorts och de reflektioner som dragits är det väl främst Qvist vi ska hoppas på ikväll.

Enligt uppgift kommer det förutom oss att finnas ett antal tappra gröngula på plats och vi hoppas senare kunna bjuda på en skapligt matchreferat. Vi är optimistiska inför matchen och tippar båda på seger, innan försvarsspelet satt sig riktigt tror vi på en målrik tillställning där våra gröngula bara ska dra det längsta strået.

Tips; Piteå – Löven 2-5 (Löven-Bloggaren) 3-6 (TheSandwich)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: