Nedräknng inför 19/20- Johan Mörk aka Engman

Löven4Ever fortsätter att ta pulsen på ett antal gröngula fans för att höra tankar och stämma av förhoppningar, glöd och lust inför säsongen 19/20 . Nu efter Deven nästa möte, Marcus.. mm kommer Björklövens tidigare klubbchef Johan Mörk aka Engman.

Namn/alias: Johan Mörk aka Engman
Ålder: 44
Bor i: Umeå
Tänker om Skellefteå och Marklunds:  Inget som lämpar sig att trycka i pk-media #sixfingers

..och om du helt fritt får presentera dig själv, hur låter då en sådan presentation? -Medelålders Bygg- & projektledare som är osvenskt rättfram, korpulent, halvdöv, halvblind & väldigt empatisk. Har stor familj,  fru, 2 egna barn och 3 bonusbarn. Trivs gott i inlandet med tystnaden, avsaknaden på folk och stress. 

Möjligen Sveriges sämst bevarade hemlighet i vintras, men hur ser du nu på den gröngula hockeyframtiden med Per Kenttä som vår sportchef? -Kenttä har visat genom åren att han kan är skicklig på att hitta guldkornen, hade iofs bäst koll på honom då han var i Asplöven, tycker det känns bra att han är i Löven och..

hoppas att han inte kastat bort hårdhandskarna och är beredd att göra grovjobbet som krävs. 

Hur tänker du spontant kring årets silly season, både de spelare vi tappat och de som tillkommit? -Tycker det känns spontant bra, hade hellre sett att den nye sportchefen hade fått börja med ett blankt papper och helt fått sätta sina egen prägel på lagbygget

Dina tankar om den trupp tränarna Fagervall och Kimby i dag har att förfoga över?Starkare trupp än ifjol, viktigt är att Kenttä kan implementera den hockey han vill att truppen ska spela. Bevisligen är det en annan hockey som ska spelas än den som spelats i några säsonger.. 

Tankarna kring försäsongen och lagets resultat? -Det har gått lite för bra, säkert positivt för säljavdelningen men hade hellre sett en riktigt värdelös försäsong..

Brukar sluta bättre om förväntningarna inte blir så jävla stora. 

Någon spelare som stuckit ut lite extra så här långt? -Gillar Deilert.

Du är ju från stan och kanske därför ser mest hemmamatcher, hur många matcher brukar du se live på en säsong? -De flesta på något vis

Brukar det bli några bortamatcher live eller hur följer du laget när de spelar och du inte kan vara på plats? -Brukar följa sändningar på något vis.

Löven4Ever rankar i dag Björklöven på plats 6  i tabellen, på vilken plats tippar du dom? Skiter egentligen i tabellposition, huvudsaken är slutspel.

Några enskilda spelare du tycker man bör ha koll på i Löven, nyckelspelare och säsongens utropstecken? -Jag säger väl Deilert då, sen gillar jag som bekant transatlanter och de är ofta sevärda. 

Stort tack att du tog dig tid Johan, nu blickar vi fram emot premiären mot KHK.. hur tror du förresten den matchen slutar? -Karlskrona vinner med 5-3.

En etta i matchen ligger just nu i oddset 2.30 hos Coolbet.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på hockey, fotboll eller kanske någon annan sport? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll, eller kanske kommande helg.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: