Nedräkningen har börjat..

..mot premiären den 11 september 2020 och mötet med Karlskrona HK eller om det nu möjligen blir Väsby IK HK. Den som lever får se vilket lag det blir och även när denna premiär av säsongen 20/21 faktiskt kommer bli av. Så efter det att vår inläggsserie om jubilaren Björklöven precis avslutats blickar vi därmed framåt med än större fokus mot det som komma skall.

Men nedräknaren på vår sajt rullar iaf mot det datum som vi sedan tidigare fått planera för och då fredag den 11 september.

Under denna nedräkning kommer vi även denna sommar ta pulsen på några gröngula fans för att stämma av känslorna efter det snöpliga slutet på förra säsongen, tankarna under årets silly season och förhoppningarna inför kommande säsong. Denna säsong med bl.a. #ouppklaradeaffärer och hemvändaren Daniel Rahimi i truppen.

Vi vet sedan tidigare att datumet 13 augusti kommer bli rätt viktigt då det är återigen blir ett ägarmöte för HockeyAllsvenskan och att det sett till rekommendationer etc. från Folkhälsmyndigheten kan komma ett nytt besked kring ligastarten. är har ju de allra flesta lagen i ligan sagt sig vara för en försenad start då man verkligen både behöver som vill ha publik på sina matcher.

Dina spontana tankar kring kommande säsong och har du något speciellt semester- eller sommartips att bjuda på? Kommentatorsfältet som vanligt rätt fritt..

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

One thought on “Nedräkningen har börjat..

  • 3 juli, 2020 kl. 09:48
    Permalänk

    Tyvärr så lär det inte bli någon premiär den 11e september iaf… Ska det vara publik på matcherna så får vi nog vänta tills säsongen 21/22!

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: