Nedräkning inför 19/20 – Stefan ’Steve’ Clevemalm

Löven4Ever fortsätter att ta pulsen på ett antal gröngula fans för att höra tankar och stämma av förhoppningar, glöd och lust inför säsongen 19/20 . Nu dags för Stefan ’Steve’ Clevemalm.

Lite snabbfaktaNamn/alias: Stefan ’Steve’ Clevemalm
Ålder: 48
Bor i: Norrköping
Tänker om Skellefteå och Marklunds: Älskar att hata dem. Låter hårt, men det är derbyn jag och många andra ändå längtar till. Lite hatkärlek får jag säga.

..och om du helt fritt får presentera dig själv, hur låter då en sådan presentation? -Ensamstående förälder som inom kort slutar på Stadiums huvudkontor efter närmare 19 år. Polisen i Linköping blir nästa arbetsplats. Jag är Fuller’s hittills enda ambassadör och då pratar vi öl. Har spelat SM i bordshockey och Donkey Kong. Löven har funnits i hjärtat allt sedan 1982 och en viss finalförlust mot det riktiga AIK.

Möjligen Sveriges sämst bevarade hemlighet i vintras, men hur ser du nu på den gröngula hockeyframtiden med Per Kenttä som vår sportchef? -Vi ser vad han uträttat med både Asplöven och Oskarshamn, där Oskarshamn nådde hela vägen till SHL. Tippade att vi går upp till SHL 2020 och det är inte mindre chans med Kenttä vid rodret.

Hur tänker du spontant kring årets silly season, både de spelare vi tappat och de som tillkommit? -Det känns som vi spetsat till laget. Fjolåret blev en besvikelse, men i år släpper det förhoppningsvis.

Dina tankar om den trupp tränarna Fagervall och Kimby i dag har att förfoga över? -Den här truppen känns betydligt bättre på alla positioner. Cannata känns som årets stora utropstecken.

Tankarna kring försäsongen och lagets resultat? -Försäsong är försäsong. Har bara sett matchen mot Skellefteå och där var vi minst lika bra, så vi har nog spelet i oss.

Någon spelare som stuckit ut lite extra så här långt? -Justin Crandall gillar jag, men många har sett bra ut.

Du är ju från Norrköping och kanske därför ser mest bortamatcher på plats, hur många matcher brukar du se live på en säsong?Brukar se 2-4 matcher live. Dels de mot Vita Hästen här i Norrköping, men passar på att se Västervik också, då jag bott och jobbat på Reebok där och har kompisar kvar som gillar hockey.

Brukar det bli några hemmamatcher live i A3 Arena eller hur följer du laget när de spelar och du inte kan vara på plats? -Jag har Cmore och ser matcherna där. Umeå är lite långt bort, men har sett dem hemma två gånger utan någon seger. Kanske dags att ändra på det?

Löven4Ever rankar i dag Björklöven på plats sex i tabellen, på vilken plats tippar du dom? -Plats sex är rimligt, men jag ser oss som topp två i år.

Några enskilda spelare du tycker man bör ha koll på i Löven, nyckelspelare och säsongens utropstecken? -Joe Cannata är säsongens utropstecken, som jag nämnde innan. Men sedan finns ju nye Pontus Andreasson, Justin Crandall och Alex Hutchings på topp. Bakåt har vi ju Alexander Deilert, Brian Cooper och Oliver Larsen som säkert kan överraska.

Stort tack att du tog dig tid Stefan, nu blickar vi fram emot premiären mot KHK.. hur tror du förresten den matchen slutar? -Premiär och Karlskrona borta är normalt svåra. 2-2 och bonuspoängen till oss är godkänt.

En kryss i matchen ligger just nu i oddset 4.15 hos Coolbet.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på hockey, fotboll eller kanske någon annan sport? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll, eller kanske kommande helg.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: